trochaio-sti-gaydo-sygklonizei-o-filos-tis-atychis-korinas-mporoyse-na-sothei-itan-zontani-97596
17:09

Τροχαίο στη Γαύδο: Συγκλονίζει ο φίλος της άτυχης Κορίνας – «Μπορούσε να σωθεί, ήταν ζωντανή»

Τροχαίο στη Γαύδο: Στην εκπομπή “TLive” και στην Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε ο 40χρονος φίλος της αδικοχαμένης φοιτήτριας. Ο ίδιος δηλώνει υπεύθυνος για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στην 28χρονη Κορίνα, ενω νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τραυματισμένος.

Η περιγραφή του 40χρονου για το τροχαίο στη Γαύδο

Ραγίζει καρδιές ο φίλος της άτυχης Κορίνας που έχασε τη ζωή της στη Γαύδο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε στον γκρεμό, τις πρωινές ώρες της Κυριακής 11 Απριλίου. Ο 40χρονος δηλώνει υπεύθυνος για το τροχαίο. «Εγώ και μόνο εγώ φταίω», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, καθώς θυμάται το αυτοκίνητο να κατρακυλά με τους δύο τους μέσα στο γκρεμό βάθους 70 – 80 μέτρων.

Advertisement

Στη συνέχεια, ο 40χρονος μιλάει για την αδικοχαμένη φίλη του: «Ήταν ένας άγγελος. Γνωριζόμασταν από το 2017, αλλά τώρα ήρθαμε πιο κοντά».

Όπως περιγράφει, η Κορίνα ζούσε μετά από την πτώση στον γκρεμό. Την ρώτησε αν πονάει, όταν βρισκόντουσαν στα συντρίμμια του παραμορφωμένου αυτοκινήτου: «Μου έλεγε ότι πονάει πολύ το πόδι της» κι εγώ προσπαθούσα να την ανακουφίσω με κάποια κουβερτούλα

Advertisement

Έπειτα, επειδή δεν υπήρχε σήμα στον γκρεμό, ο 40χρονος είπε στην Κορίνα πως θα ανέβει στο δρόμο για να καλέσει για βοήθεια. Πήρε το 166 και 10 λεπτά αργότερα, έφτασε ασθενοφόρο με γιατρό και έναν πυροσβέστη.

Advertisement

«Όλα αυτά στις 6 το πρωί, όμως, το ελικόπτερο έφτασε 11:00 με 12:00, αλλά η Κορίνα είχε πεθάνει από τις 10:00 το πρωί», δηλώνει ο 40χρονος.

Δείτε την συγκλονιστική περιγραφή στην εκπομπή:

Advertisement