skotothike-se-trochaio-o-17chronos-moysikos-charalampos-anestopoylos-95088
18:30

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 17χρονος μουσικός Χαράλαμπος Ανεστόπουλος

Χαράλαμπος Ανεστόπουλος: Νεκρός σε τροχαίο ο 17χρονος ανιψιός του τραγουδιστή των “Διάφανων Κρίνων”, Θάνου Ανεστόπουλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον παρέσυρε αυτοκίνητο, την ώρα που έκανε ποδήλατο.

Χαράλαμπος Ανεστόπουλος: Το τροχαίο που του στέρησε τη ζωή

Ο 17χρονος, είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής με το όνομα “Stuck”. Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Απριλίου, στη Νέα Πέραμο Αττικής. Ένα αυτοκίνητο πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και τον χτύπησε, σκοτώνοντάς τον ακαριαία. Ο 17χρονος έφευγε από φιλικό σπίτι της περιοχής με την παρέα του, όταν συνέβη το μοιραίο.

Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεκροτομή αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα 19 Απριλίου, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά. Ο Χαράλαμπος Ανεστόπουλος ακολουθούσε στα χνάρια του θείου του και τραγουδιστή από τα “Διάφανα Κρίνα”, Θάνου Ανεστόπουλου. Ο 17χρονος, είχε πρωτό αρχίσει να ασχολείται με τη μουσική από μικρός, καθως έγραφε τραγούδια από την ηλικία των 11.

Στα 15 του, είχε ήδη γράψει 100 στίχους τραγουδιών και το όνειρό του ήταν να γίνει μουσικός. Χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμό “Stuck” στον καλλιτεχνικό χώρο.

Advertisement

Advertisement

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο News 24/7 το 2019, επέλεξε το όνομα “Stuck”, αφού ήταν “κολλημένος με τη μουσική”.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

Advertisement