ntora-makrygianni-amp-8220-imoyn-17-otan-moy-synevi-kai-ekana-asfalistika-metra-amp-8211-me-talaiporise-poly-amp-8221-95326
09:29

Ντόρα Μακρυγιάννη: “Ήμουν 17 όταν μου συνέβη και έκανα ασφαλιστικά μέτρα – Με ταλαιπώρησε πολύ”

09:29
Νίκη Μουλά

Η Ντόρα Μακρυγιάννη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε για τη ψυχολογική κακοποίηση που είχε υποστεί σε μικρή ηλικία.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη δέχτηκε στα 17 ψυχολογική κακοποίηση και έκανε ασφαλιστικά μέτρα

Advertisement

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε στη Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό “ήμουν 17 αλλά δεν μου έχει μείνει αγκάθι. Ο λόγος που το ανακοίνωσα ήταν επειδή με ρώτησαν σε συνέντευξή μου και για να βοηθήσω κάποιες γυναίκες. Όλα μπορούν να ξεπεραστούν. Πήρα ασφαλιστικά μέτρα. Θα έπρεπε να υπάρχει μια ειδική ομάδα ανθρώπων που θα προσέχουν τον άνθρωπο που βάζει ασφαλιστικά μέτρα κι είμαστε λίγο πίσω σε αυτό”.

Advertisement

Όσον αφορά το πως κατάφερε η Ντόρα Μακρυγιάννη να το ξεπεράσει, υπογράμμισε “μετά από αυτό ηρέμησαν πολύ τα πράγματα κι όλα πήραν τον δρόμο τους. Το άφησα πίσω και δούλεψα πολύ με αυτό με τα πάνω και τα κάτω μου. Δεν μπορεί ένα συμβάν να καθορίσει την ζωή μου από εδώ και πέρα. Σίγουρα ένα διάστημα με ταλαιπώρησε πολύ αλλά είναι αυτό που είπα, η δύναμη που πρέπει να βρεις για να συνεχίσεις την ζωή σου γιατί είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι και σίγουρα θα συμβούν άσχημα αλλά δεν μπορείς να το βάλεις κάτω”.

Advertisement

Advertisement