sofia-moytidoy-ta-moytra-sas-na-ftynete-kalytera-ainte-oloi-epaggelmaties-omofylofiloi-kai-mi-toy-108390
13:35

Σοφία Μουτίδου: «Τα μούτρα σας να φτύνετε καλύτερα. Άιντε όλοι, επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι και μι του»

13:35
Χριστίνα Προφαντή

Η Σοφία Μουτίδου μέσω ανάρτησή της επιτέθηκε σε συναδέλφους της, οι οποίοι βγαίνουν και στηρίζουν τα θύματα βίας και κακοποίησης στο θέατρο, ωστόσο, δεν αποκαλύπτουν όσα γνωρίζουν, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν πολλοί ακόμα που φοβούνται να προχωρήσουν σε καταγγελίες και να μιλήσουν για να μην εκτεθούν.

Η ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου για τους ηθοποιούς που στηρίζουν τα θύματα κακοποίησης, αλλά δεν αποκαλύπτουν όσα γνωρίζουν

Advertisement

“Και βγάλτε τα metoo και μη σκατού. Απλά όταν έρχεται η ώρα μιλήστε υπέρ άλλων. Ή πείτε αυτά που σας συνέβησαν. Και όχι κοτζάμ άνθρωποι 50 plus να λέτε, δεν θέλω να στεναχωρήσω τη μάνα μου. Για ποιο πράγμα; Που σας καταπάτησε κάποιος; Τι να πουν τα παιδιά που βγήκαν και είχαν να αντιπαρέλθουν όλη την Ελλάδα; Και να πουν δημόσια ότι βιάστηκαν με μονόζυγα. Αυτά μάνα δεν έχουν; Που θα πληγωθεί;

Advertisement

Σοφία Μουτίδου: “Όταν είχε έρθει η ώρα να μιλήσετε για καταφανή εργασιακό βιασμό, σφυρίζατε κοιτάζοντας το ταβάνι ή ξορκίζατε το κακό φτύνοντας τον κόρφο σας”

Advertisement

Λέει η άλλη “μέτρια ηθοποιός” και καλά να συμπαρασταθεί κι αυτή, και σε κατ΄ιδίαν συνομιλία μας, που τη ρωτάω “εσύ ρε μαλ@@@ δεν ήσουν όταν μας γα@@@σε από παντού ο μαλ@@@ς;” να απαντάει “όχι ευτυχώς! Γιατί θα έπρεπε να μιλήσω τώρα!!” Ευτυχώς δεν ήμουν παρούσα (αλλά τα είχα ακούσει όλα)! Ούτε όταν είχε έρθει η ώρα να μιλήσετε για καταφανή εργασιακό βιασμό, σφυρίζατε κοιτάζοντας το ταβάνι ή ξορκίζατε το κακό φτύνοντας τον κόρφο σας.

Τα μούτρα σας να φτύνετε καλύτερα. Άιντε όλοι, με κορδέλες επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι και μι του. Κι όταν μιλάμε εμείς με κάθε ευκαιρία τραμπουκισμού εσείς να πίνετε καφέ με την ηδονική ηρεμία του “μακριά από εμάς” και του “μη μιλάς, εμείς θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα;”. Αν περίμενε το φίδι από σας… Σειχτίρ ντε. Αηδία”, γράφει η Σοφία Μουτίδου.

Advertisement

Σοφία Μουτίδου για κακοποίηση

Η Σοφία Μουτίδου μεταμφιέστηκε σε Αλέξη Κούγια

Η Σοφία Μουτίδου μεταμφιέστηκε σε Αλέξης Κούγιας και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό. Η ηθοποιός ανέβασε στο κανάλι της στο youtube ένα βίντεο όπου και τρολάρει τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια.

Advertisement