nana-palaitsaki-vasilis-michalopoylos-aschimos-chorismos-me-exodika-ekaterothen-minyseis-kai-aytofora-95275
11:49

Νανά Παλαιτσάκη – Βασίλης Μιχαλόπουλος: Άσχημος χωρισμός με εξώδικα, εκατέρωθεν μηνύσεις και αυτόφωρα

11:49
Νίκη Μουλά

Η Νανά Παλαιτσάκη και ο Βασίλης Μιχαλόπουλος δεν είχαν έναν πολιτισμένο χωρισμό, αφού ακολούθησαν εξώδικα, μηνύσεις εκατέρωθεν, αυτόφωρα και νοσηλεία στο νοσοκοµείο, σύμφωνα με την εφημερίδα Μπαμ και ρεπορτάζ του Στάθη Μπαλτά.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί µέχρι πριν λίγο καιρό το ζευγάρι να εξέφραζε τον έρωτά του και η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος να δήλωνε ότι ένιωθε ασφάλεια και ηρεμία στο πλευρό του συντρόφου της, ωστόσο, ο χωρισμός κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες.

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, η Νανά Παλαιτσάκη µέσω εξωδίκων, αλλά και µήνυσης που κατέθεσε, έκανε λόγο για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση από τον Βασίλη Μιχαλόπουλο, ενώ εκείνος, από την πλευρά του, κάνει λόγο για σκηνοθετηµένες συκοφαντίες, λόγω του ότι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί και να αντέξει τον χωρισµό.

Advertisement

Μάλιστα, ο ίδιος χαρακτηρίζει µεθοδευµένη την εισαγωγή της το προηγούµενο Σαββατοκύριακο στο «Ερρίκος Ντυνάν», με σκοπό να αποφύγει το αυτόφωρο, ενώ κατήγγειλε ότι την περασμένη Παρασκευή η πρώην σύντροφός του επέστρεψε τα αντικείµενα του µε τσιγγάνους.

Advertisement

Η Νανά Παλαιτσάκη υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της την κακοποίησε

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Νανά Παλαιτσάκη κατέθεσε στις Αρχές τρεις µηνύσεις κατά του πρώην συντρόφου της, µία στις 6 και δύο στις 9 Απριλίου και μέσω αυτών υποστηρίζει ότι ο Βασίλης Μιχαλόπουλος την κακοποιούσε, τόσο λεκτικά όσο και σωµατικά.

Advertisement

«Σήµερα, 9 Απριλίου, γύρω στις 15:00, ενώ βρισκόµουν στο γραφείο µου στο Μαρούσι και είχα επιστρέψει από τον εµβολιασµό µου κατά της COVID-19, ενώ µιλούσα στο τηλέφωνο µε την ξαδέρφη µου που ήθελε να µάθει για την κατάσταση της υγείας µου, όρµησε στο γραφείο µου ο Βασίλης Μιχαλόπουλος κρατώντας το εξώδικο το οποίο του επιδόθηκε µετά τη µήνυση που είχε προηγηθεί και µου είπε επί λέξει “Αυτό καρ…α έπρεπε να το στείλεις στο κανάλι και όχι στο σπίτι µου, µέχρι τη ∆ευτέρα θα σε καθαρίσω”. Στη συνέχεια έφυγε, κλειδώθηκα στο γραφείο και άρχισα να καλώ επανειληµµένα την Άµεση ∆ράση µε κλήσεις που µπορούν να ελεγχθούν. Η πράξη του αυτή µου προκάλεσε έντονο τρόµο και ανησυχία καθώς υπάρχουν κατά συρροή απειλές εκ µέρους του για τη σωµατική µου ακεραιότητα και συκοφαντικές αναρτήσεις από µέρους του, όπως και συνεχιζόµενα µηνύµατα, τηλεφωνήµατα και πληροφορίες εντελώς ψευδείς και ανυπόστατες, τις οποίες χρησιµοποιεί σε όλον τον κοινωνικό µου περίγυρο λέγοντας ότι είµαι ψυχικά διαταραγµένη» υπογραμμίζει η Νανά Παλαιτσάκη στη µήνυσή της.

Μάλιστα, η ίδια παρέδωσε στις Αρχές αντίγραφα δηµοσιεύσεων του Βασίλη Μιχαλόπουλου στα social media που αναφέρονται στην ίδια, ενώ συµπεριέλαβε συνοµιλίες τους, στις οποίες ο πρώην σύντροφός της εµφανίζεται να την απειλεί ότι θα βγάλει γυµνές φωτογραφίες τους στη φόρα.

Advertisement

Όπως ισχυρίζεται η Νανά Παλαιτσάκη και αναφέρεται στο ρεπορτάζ, τον τελευταίο καιρό η ένταση των επιθέσεων και των χαρακτηρισµών προς την ίδια από τον πρώην σύντροφό της κλιµακωνόταν. «Θα σε ξεβρακώσω στο κανάλι», «τόλµα να ανέβεις στο γραφείο και θα δεις τι θα πάθεις», «θα σε κλειδώσω κάτω στο υπόγειο µε τα σκυλιά για να µη βγεις να κάνεις δελτίο το ΣΚ» ήταν µερικές από τις φράσεις που επικαλέστηκε.

Νανά Παλαιτσάκη και Βασίλης; Μιχαλόπουλος

Οι απειλές κατά της ζωής της Νανάς Παλαιτσάκη

Επίσης, ο πρώην σύντροφός της φέρεται να της… πέταξε γερή «σπόντα», ορµώµενος από ένα δηµοσίευµα κατά του ∆ηµήτρη Κουφοντίνα που είχε γράψει η δηµοσιογράφος στα «Αποκαλυπτικά», λέγοντάς της «σε λίγο θα σε βρουν -επειδή είσαι µια εκδότρια του κωλ…- µε µια σφαίρα στο κεφάλι και άντε να αποδείξεις ότι δεν είναι από την παρέα του Κουφοντίνα».

Το Σάββατο 10 Απριλίου, ο Βασίλης Μιχαλόπουλος συνελήφθη και στο πλαίσιο της εξέτασής του από τους αστυνοµικούς του Τµήµατος Παπάγου – Χολαργού τόνισε πως ό,τι έχει να πει θα το πει στον Εισαγγελέα. Κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος και περιµένει να οριστεί δικάσιµος ώστε να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τα επίδικα γεγονότα.

Σε επικοινωνία του µε την «Μ» υποστηρίζει ότι ουδέποτε εξύβρισε και άσκησε βία στην πρώην σύντροφό του, καθώς και ότι η Νανά Παλαιτσάκη τον εκδικείται επειδή ο ίδιος πήρε την απόφαση του χωρισμού.

Μάλιστα, µε τη σειρά του υπέβαλε µήνυση στη δημοσιογράφο για συκοφαντική δυσφήµιση και φέρεται να επιβεβαιώνει ότι επισκέφθηκε το γραφείο της, κρατώντας στα χέρια του το εξώδικο, ζητώντας από εκείνη εξηγήσεις για το γεγονός ότι η δεύτερη εις βάρος του µήνυση επιδόθηκε στη διεύθυνση της µητέρας του, η οποία αντιµετωπίζει σοβαρά προβλήµατα υγείας.

«Ζω πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ποτέ δεν συνέβησαν αυτά τα οποία λέει. ∆εν µπόρεσε να δεχτεί ότι τη χώρισα. Έχω αποδείξεις για όλα όσα λέω! ∆εν σεβάστηκε καν το γεγονός ότι πριν από 45 ηµέρες πέθανε ο αδελφός µου και ότι η µητέρα µου είναι σε µεγάλη ηλικία. Το µόνο που της ζήτησα να µου εξηγήσει είναι γιατί δεν επέδωσε τα δικόγραφα στο κανάλι όπου εργαζόµασταν και επέλεξε το σπίτι της µητέρας µου. Μάλιστα την Παρασκευή ‘‘µίσθωσε’’ Ροµά και µετέφεραν τα πράγµατά µου επάνω σε καρότσες» τόνισε ο Βασίλης Μιχαλόπουλος στη Μπαμ.

Όσον αφορά τα επίµαχα µηνύµατα στο Viber, ο συνήγορος του Βασίλη Μιχαλόπουλου, Χάρης Κατσιβαρδάς, µιλώντας στην «Μ» σημείωσε ότι τα συγκεκριµένα έγγραφα που προσκόµισε η Νανά Παλαιτσάκη δεν θα γίνουν δεκτά στο δικαστήριο, καθώς πρόκειται για παρανόµως κτηθέντα αποδεικτικά µέσα.

Η υπόθεση, µε κατηγορούµενο τον Μιχαλόπουλο, αναµενόταν να εκδικαστεί την Πέµπτη 15 Απριλίου, αλλά ο κορονοϊός έβαλε φρένο στη δικαστική αναµέτρηση του άλλοτε αγαπηµένου ζευγαριού. Οι δυο τους, πάντως, δεν συναντήθηκαν στο δικαστήριο, με την πλευρά της Νανάς Παλαιτσάκη να μην εµφανίζεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων.