dystychos-vrethike-nekros-o-aderfos-toy-stelioy-rokkoy-to-tragiko-paichnidi-tis-moiras-kai-i-anakoinosi-206780
23:35

Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας και η ανακοίνωση

23:35
Ορφέας

Στέλιος Ρόκκος: Η μοίρα παίζει ένα άσχημο παιχνίδι για δεύτερη φορά στον δημοφιλή τραγουδιστή. Ο αδερφός του, Νίκος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών, παραμονή της πρωτοχρονιάς. Ο Στέλιος Ρόκκος είχε χάσει τον άλλο αδερφό του τον Ιούνιο του 2021 από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ρόκκος, που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα, εξαφανίστηκε όταν αναχώρησε για την παραλία σήμερα το πρωί, με τους ανθρώπους του να αντιλαμβάνονται την απουσία του και να ειδοποιούν το λιμεναρχείο.

Advertisement

Οι άνδρες του λιμενικού σώματος εντόπισαν τη βάρκα του και τον εξοπλισμό του, ενώ δύτες κλήθηκαν για έρευνα. Λίγο αργότερα, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου, όπου επιβεβαιώθηκε ο θανατός του.

Κέντρο διασκέδασης Barbarella: Στο πλευρό του τραγουδιστή

Λόγω αυτού του τραγικού συμβάντος, το κέντρο διασκέδασης Barbarella στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης, δεν θα λειτουργήσει. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η επιχείρηση, δηλώνει: “Στη δύσκολη αυτή στιγμή, όλοι εμείς στο Barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο.”

Advertisement

Advertisement