eleni-menegaki-kleidose-i-epistrofi-tis-sti-tileorasi-amp-8211-to-kanali-kai-to-chryso-symvolaio-103343
13:44

Ελένη Μενεγάκη: «Κλείδωσε» η επιστροφή της στη τηλεόραση – Το κανάλι και το «χρυσό» συμβόλαιο

13:44
Νίκη Μουλά

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και το κανάλι που της πρόσφερε “χρυσό” συμβόλαιο, προκειμένου να την εντάξει στο δυναμικό του είναι το Mega.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση είναι γεγονός, ενώ επιβεβαιώνονται οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες για συνεργασία με το Mega.

Advertisement

Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει ένα μήνα πριν και τις τελευταίες δύο μέρες γίνονται μεταξύ ανωτέρων στελεχών της διοίκησης και του δικηγόρου της Ελένης Μενεγάκη.

Advertisement

Advertisement

Το συμβόλαιο, που ακόμη δεν έχει υπογραφεί, πρόκειται να έχει διάρκεια τουλάχιστον δύο έτη, όμως, υπάρχει η πρόθεση για το 2+2, όπως ακριβώς αυτό που είχε η Ελένη Μενεγάκη με το κανάλι της Κάντζας.

Ένα βήμα πριν τις υπογραφές Ελένη Μενεγάκη και Mega

Advertisement

Οι δυο πλευρές είναι ένα βήμα πριν πέσουν οι υπογραφές και αυτό που εκκρεμεί είναι η ζώνη στην οποία θα εμφανίζεται η ξανθιά παρουσιάστρια και συγκεκριμένα αν θα είναι πρωί ή μεσημέρι, με επικρατέστερο σενάριο ν’ αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη.

Πρόθεση της Ελένης Μενεγάκη ν’ αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη

Από τη μία πλευρά, το κανάλι θέλει η Ελένη Μενεγάκη να αναλάβει την πρωινή ζώνη, ωστόσο, η παρουσιάστρια θέλει την μεσημεριανή.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή της αναμένεται να έχει και μεγάλη μαγειρική ενότητα.