kristian-eriksen-milise-me-toys-sympaiktes-toy-mesa-apo-to-nosokomeio-amp-8211-eimai-kala-73003
23:28

Κρίστιαν Έρικσεν: Μίλησε με τους συμπαίκτες του μέσα από το νοσοκομείο – «Είμαι καλά»

Κρίστιαν Έρικσεν: Ο αγώνας Δανίας – Φιλανδίας σταμάτησε για τουλάχιστον 1,5 ώρα. Στη συνέχεια όμως, η UEFA πήρε την απόφαση να συνεχιστεί το ματς.

Κρίστιαν Έρικσεν: Μίλησε μέσα από το νοσοκομείο

Πριν από λίγη ώρα ήρθε στο φως μία ευχάριστη είδηση. Το αστέρι της Δανίας είναι καλύτερα στην υγεία του. Η είδηση γνωστοποιήθηκε μέσα από ανακοίνωση της UEFA, αλλά και από την Δανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Μάλιστα, σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, υπήρξε επικοινωνία του Έρικσεν με τους συμπαίκτες του.

Advertisement

Συγκεκριμένα, ο Έρικσεν φέρεται να μίλησει από το νοσοκομείο με τους συμπαίκτες του, μέσω face time. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Έρικσεν φέρεται να ζήτησε από τους συμπαίκτες του να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο ατζέντης του 29χρονου ποδοσφαιριστή δήλωσε νωρίτερα σε ραδιοφωνικό δίκτυο, πως ο Έρικσεν αναπνέει κανονικά και μπορεί να μιλήσει με τους γύρω του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα δανέζικα ΜΜΕ, Ο Σιμόν Κάιερ ήταν εκείνος που έτρεξε και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον 29χρονο ποδοσφαιριστή, πριν καν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό επιτελείο. Ο αρχηγός πλησίασε αμέσως τον 29χρονο που είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο, του άνοιξε το στόμα, κράτησε τη γλώσσα του με το ένα χέρι και με το άλλο ξεκίνησε να κάνει μασάζ στο στήθος του συμπαίκτη του. Αυτά τα πολύτιμα δευτερόλεπτα ήταν καθοριστικά, καθώς ο 29χρονος κατάφερε να μείνει ζωντανός στο διάστημα που δεν είχε ούτε σφυγμό, ούτε αναπνοή.

Advertisement

Advertisement