margarita-nikola-di-i-miteras-tis-sofia-apokalypse-ton-thanato-toy-patera-tis-kai-ta-dyskola-chronia-73999
13:41

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η μητέρας της, Σοφία, αποκάλυψε τον θάνατο του πατέρα της και τα δύσκολα χρόνια

13:41
Νίκη Μουλά

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στην Φωλιά των Κου Κου“ και μίλησε για το μεγάλο όνειρο που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της, ενώ η μητέρα της μίλησε για τον θάνατο του συζύγου της και πατέρα της πρώτης Ελληνίδας MasterChef.

Στην εκπομπή τη συνόδευσε η αγαπημένη μητέρα της, Σοφία, που μπορεί να είχαν να ειδωθούν περισσότερα από τρία χρόνια, καθώς μένει μόνιμα στη Ρωσία, με την αδερφή της Μαργαρίτας, ωστόσο, δεν έχανε επεισόδιο του reality μαγειρικής.

Advertisement

Η μητέρα της Μαργαρίτας αναφέρθηκε στον θάνατο του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, καθώς, επίσης, στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν.

Advertisement

Advertisement

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε “ακόμα ζω όνειρο! Όταν η Μαργαρίτα μπήκε στο MasterChef είπα στη μικρή μου κόρη, την Ξένια, “δεν ξέρω τι θα κάνεις, βρες μου ένα πρόγραμμα να τη δω, θα σκάσω”.

Η μητέρα της Μαργαρίτας Νικολαΐδη δεν έχανε επεισόδιο του MasterChef

Advertisement

Κάθε πρωί που πήγαινα για δουλειά, δουλεύω σε ένα mini market, μαζευόμασταν όλοι οι συνάδελφοι, που δεν ξέρουν ελληνικά βέβαια και τη βλέπαμε. Όλοι ήμασταν δίπλα στην οθόνη, όλοι έκλαιγαν, όλοι είχαν τη χαρά μου, όλοι καταλάβαιναν τα συναισθήματά μου. Τώρα όλοι με περιμένουν”.

Όσον αφορά τις δύσκολες στιγμές που έζησαν, όταν ο πατέρας της Μαργαρίτας πέθανε ξαφνικά, μετά από ατύχημα, επεσήμανε “η Μαργαρίτα γεννήθηκε στο Καζακστάν. Μετά μετακομίσαμε στη Ρωσία. Ο πατέρας της Μαργαρίτας και της Ξένιας δεν ήταν μαζί μας. Έπαθε ένα ατύχημα στο Καζακστάν και μετά εμείς φύγαμε.

Advertisement

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έχασε τον πατέρα της σε ηλικία τριών χρονών

Η Μαργαρίτα ήταν τότε 3 ετών και η Ξένια ενός. Τα παιδιά δεν τον θυμούνται, έγινε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Είχα την υποστήριξη των γονιών μου. Φύγαμε στη Ρωσία γιατί στο Καζακσταν ήρθαν δύσκολα χρόνια. Στην Ελλάδα έχουμε συγγενείς. Ήρθα στην Ελλάδα με τη Μαργαρίτα και μετά πήγα και πήρα την Ξένια. Εγκατασταθήκαμε στη Μυτιλήνη. Η Μαργαρίτα εκεί έχει μεγαλώσει”.