pakistanoi-amp-8211-agia-marina-den-epitethikame-stin-kopela-den-kanoyme-tetoia-pragmata-emeis-74830
18:07

Πακιστανοί – Αγία Μαρίνα: «Δεν επιτεθήκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε τέτοια πράγματα εμείς»

18:07
Νίκη Μουλά

Επίθεση σε 26χρονη – Αναβολή για τις 22 Ιουνίου πήρε η δίκη των δύο κατηγορούμενων Πακιστανών για εμπλοκή στην υπόθεση της επίθεσης σε βάρος μίας 26χρονης κοπέλας στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

Η ίδια η 26χρονη στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι οι δύο δεν ήταν αυτοί που της επιτέθηκαν σκίζοντας την μπλούζα της, αλλά παρακολουθούσαν τη σκηνή. Η αναβολή δόθηκε προκειμένου να καταθέσει στο δικαστήριο η παθούσα.

Advertisement

Επίθεση σε 26χρονη – «Ένιωθα ανήμπορη, κανείς δεν βοήθησε»

«Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών, τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτεθήκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα», φέρεται να υποστήριξαν στο δικαστήριο οι δύο Πακιστανοί.

«Την ώρα που μας συνέλαβαν, εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε», είπαν, ενώ ο ένας εξ αυτών ισχυρίστηκε ότι «το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμασταν στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Advertisement

Ο εισαγγελέας πάντως πρότεινε την απαλλαγή των δυο κατηγορουμένων που αντιμετωπίζουν το πλημμέλημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, η απόφαση θα ληφθεί στις 22 Ιουνίου με την κατάθεση και της παθούσας στο δικαστήριο.

Advertisement

Εξώφυλλο Άρθρου: (Αριστερή) φωτογραφία αρχείου