espase-ti-siopi-tis-i-mitera-ton-2-nekron-vrefon-to-neo-mystirio-sti-patra-kai-to-ainigma-ton-thanaton-198510
19:20

Έσπασε τη σιωπή της η μητέρα των 2 νεκρών βρεφών: Το νέο μυστήριο στη Πάτρα και το «αίνιγμα» των θανάτων

19:20
Ορφέας

Σε διάστημα σχεδόν ενός χρόνου, δυο βρέφη έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή, αφήνοντας πίσω τους αναπάντητα ερωτήματα και μια νεαρή μητέρα που αγωνίζεται να μάθει την αλήθεια.

Το χρονικό της υπόθεσης με τα δυο βρέφη:

Η 23χρονη Ειρήνη, μόλις εννέα μέρες μετά τον θάνατο του δεύτερου παιδιού της, μίλησε στο T-live. Το βρέφος νοσηλευόταν στο Παίδων Αγία Σοφία, χωρίς να είναι σαφής η αιτία των σπασμών που παρουσίαζε. Κατά τη διάρκεια κάθε περιστατικού, η μητέρα βρισκόταν παρούσα, καλώντας τους γιατρούς.

Advertisement

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε θάνατο άγνωστης αιτιολογίας, με προγραμματισμό ιστολογικών εξετάσεων. Όπως και το πρώτο παιδί της Ειρήνης που έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2022, ενώ κοιμόταν δίπλα στη μητέρα του.

Η Ειρήνη ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του βρέφους, περιγράφοντας τα περιστατικά και όσα συνέβησαν στο νοσοκομείο τη μοιραία ημέρα που το μωρό έχασε τη ζωή του.

Advertisement

Το πρώτο παιδί της Ειρήνης γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2022 και πέθανε τον ίδιο μήνα, καθώς η μητέρα περιέγραψε τους παράξενους ήχους που άκουσε το βρέφος στην κούνια του. Και για αυτό το παιδί, η αιτία του θανάτου παραμένει αδιευκρίνιστη, με τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων να εκκρεμούν.

Advertisement

Είχε χάσει και τον αδερφό της:

Το δράμα δυστυχώς δείχνει να επαναλαμβάνεται στη ζωή της Ειρήνης, καθώς πριν από εννέα χρόνια, έχασε ένα από τα αδελφάκια της, όταν αυτό ήταν μόλις 14 ετών. Τώρα βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με δύο απώλειες που προκύπτουν ξαφνικά. Ο θάνατος των δύο βρεφών καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, αφήνοντας τη μητέρα τους σε βαθιά αγωνία και απορία για την αιτία της απώλειας τους.