pateras-17chronoy-mathiti-epitethike-se-dyo-16chronoys-poy-apeiloysan-ton-gio-toy-195300
16:00

Πατέρας 17χρονου μαθητή «επιτέθηκε» σε δυο 16χρονους που «απειλούσαν» τον γιο του

16:00
Ορφέας

Σε δημόσια κυκλοφορία δόθηκε ενα βίντεο που καταγράφει την άγρια σύγκρουση που συνέβη στη Λαμία μεταξύ συγγενών ενός 17χρονου και μαθητών από το ΕΠΑΛ, οι οποίοι είχαν προηγουμένως επιτεθεί στον ανήλικο.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Τα γεγονότα εξελίχθηκαν ως εξής: Ο 17χρονος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ στη Λαμία αντιμετώπισε απειλές μέσα στο σχολείο από δύο 16χρονους συμμαθητές. Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι απείλησαν τον 17χρονο, δηλώνοντας ότι «ή θα γονατίσεις να προσκυνήσεις για να σε τραβήξουμε βίντεο και θα το ανεβάσουμε στα social media ή θα σε μαχαιρώσουμε». Ο 17χρονος αντέδρασε έπειτα από αυτές τις απειλές.

Advertisement

Οι δύο 16χρονοι επιτέθηκαν στον ανήλικο έξω από το σχολείο. Ο μαθητής ενημέρωσε τον πατέρα και τον θείο του, οι οποίοι στη συνέχεια συναντήθηκαν με τους 16χρονους στο κέντρο της πόλης, στην οδό Υψηλάντη, και τους επιτέθηκαν. Το κανάλι Mega δημοσίευσε ένα βίντεο που αποτυπώνει την επίθεση των συγγενών του 17χρονου εναντίον των δύο 16χρονων.

Ακολουθεί το βίντεο:

Συνελήφθησαν πατέρας και γιος:

Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη, στις 12 Οκτωβρίου. Ένας από τους δύο 16χρονους μαθητές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Τόσο ο πατέρας του 17χρονου μαθητή, που αρχικά ήταν θύμα της επίθεσης, όσο και ο 17χρονος αμφότεροι συνελήφθησαν.

Advertisement

Advertisement