exafanisi-petroylas-amp-8211-teleytaia-exelixi-vrethike-i-18chroni-5-meres-meta-oi-goneis-tis-pigainoyn-gia-na-tin-synantisoyn-183528
23:37

Εξαφάνιση Πετρούλας – Τελευταία Εξέλιξη: Βρέθηκε η 18χρονη 5 μέρες μετά, οι γονείς της πηγαίνουν για να την συναντήσουν

23:37
Ορφέας

Ανακουφιστικά τα νέα, καθώς φαίνεται να έχει λήξει το θρίλερ με την εξαφάνιση της 18χρονης στις Σέρρες. Ο πατέρας της κοπέλας λάμβανε μια τηλεφωνική επικοινωνία από την κόρη του, η οποία αποκάλυψε ότι βρίσκεται στα Μέγαρα της Αττικής. Η επικοινωνία μεταξύ της 18χρονης και των γονιών της τερμάτισε τον ανησυχητικό συναγερμό για την εξαφάνισή της, και φαίνεται πως η νεαρή κοπέλα βρίσκεται καλά.

Ο πατέρας της ενημέρωσε ότι του παρείχε την διεύθυνση όπου βρίσκεται, και συμφώνησαν να συναντηθούν κατά τη διάρκεια της Κυριακής. Έτσι, οι γονείς της έχουν τον πολυπόθητο στόχο να ξαναενωθούν με την κόρη τους, καταπολεμώντας την αγωνία και τον φόβο που τους συνόδευσαν τις προηγούμενες μέρες.

Advertisement

Τα όσα είπε ο πατέρας της:

«Με κάλεσε πριν απο λίγη ώρα το κορίτσι μου και με γέμισε χαρά. Μου είπε ότι είναι καλά και να μην ανησυχούμε. Λέει πως είναι στα Μέγαρα Αττικής, μου έδωσε στοιχεία και διεύθυνση και θα πάμε με τη μητέρα της να την βρούμε αύριο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και ενδιαφέρθηκαν για το κορίτσι μου. Θα πάμε να τη δούμε και όλα θα πάνε καλά».

Ολόκληρη η σειρά από εικόνες και μαρτυρίες προκάλεσε έναν ασύλληπτο θρίλερ, με όλους να ανησυχούν και να προσπαθούν να βρουν την 18χρονη. Τελικά, διαπιστώθηκε ότι δεν βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, όπως ανέφερε μια γυναίκα στην αστυνομία, αλλά είχε ταξιδέψει στην Αττική και βρισκόταν στα Μέγαρα. Η συγκεκριμένη εξέλιξη τελικά έφερε καλά νέα και ανακούφιση στην οικογένειά της και σε όλους όσοι αγωνίστηκαν για τον εντοπισμό της.

Advertisement

Advertisement

Το χρονικό της εξαφάνισης:

Η εξαφάνιση της 18χρονης στις Σέρρες προκάλεσε μεγάλη αγωνία στην οικογένειά της και στο χωριό. Η νεαρή, που ζει μόνιμα με την οικογένειά της στη Γερμανία, είχε έρθει στον τόπο καταγωγής της το καλοκαίρι για να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις. Το μεσημέρι της Τρίτης 29 Αυγούστου, ανακοίνωσε στη μητέρα της ότι θα βγει για λίγο στην αυλή να μιλήσει στο τηλέφωνο, όμως δεν επέστρεψε.

Οι γονείς της ξεκίνησαν άμεσα την αναζήτησή της σε όλο το χωριό, ενώ ζήτησαν και τη βοήθεια των συγχωριανών τους. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κανένα ίχνος της κόρης τους. Τελικά, κάμερες ασφαλείας στην περιοχή κατέγραψαν μια κοπέλα που ταιριάζει στην περιγραφή που έδωσε η μητέρα να επιβιβάζεται σε ένα ταξί.

Σε ένα βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται ένα λευκό ταξί να περνά από την πλατεία του χωριού στις Σέρρες, όπου βρισκόταν η 18χρονη τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά της. Ο ταξιτζής είπε ότι δεν κατάλαβε εάν ήταν αυτή η κοπέλα που επιβιβάστηκε. Ωστόσο, ανέφερε ότι τα άτομα που επιβιβάστηκαν ήταν δύο, ένας άνδρας και ένα ακόμη άτρομο, το οποίο φορούσε κουκούλα και δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει αν ήταν άνδρας ή γυναίκα.

Advertisement