epivevaiothike-to-cheirotero-senario-tragiko-telos-gia-ton-19chrono-poy-epsachne-olo-to-nisi-se-sok-o-pateras-toy-183438
19:13

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο: Τραγικό τέλος για τον 19χρονο που έψαχνε όλο το νησί, σε σοκ ο πατέρας του

19:13
Ορφέας

19χρονος Πολωνός: Τραγικός ο επίλογος , αυτός της αναζήτησης ένος 19χρονου Πολωνού τουρίστα, ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή του Ποταμιού Καρλοβάσου στη Σάμο.

19χρονος Πολωνός: Εντοπίστηκε αλλά δυστυχώς ήταν αργά

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, ο νεαρός 19χρονος Πολωνός εντοπίστηκε, τελικά, σε μια απότομη και βραχώδη περιοχή, από όπου απεγκλωβίστηκε. Στη διάσωσή του συνέβαλε το σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, παράρτημα Σάμου. Δυστυχώς όμως ο νέος είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Advertisement

Προκειμένου να ανακαλυφθεί η αιτία του θανάτου του, η σορός του 19χρονου μεταφέρθηκε στη μαρίνα Καρλοβάσου και, στη συνέχεια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παραδόθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ήταν σε διακοπές με τον πατέρα του:

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός αυτός τουρίστας βρισκόταν στις διακοπές με τον πατέρα του, ενώ την ημέρα του δυστυχήματος ετοίμαζαν την επιστροφή τους στην πατρίδα τους. Η επιχείρηση αναζήτησης του νεαρού είχε συγκλονίσει την περιοχή, με τη συμμετοχή διαφόρων αρχών όπως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία, το Λιμενικό, και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Advertisement

Advertisement