traymatistike-thanasima-mesa-stin-aeroporiki-vasi-thrinos-gia-ton-adikochameno-archisminia-vasileio-mprato-182823
14:39

«Τραυματίστηκε θανάσιμα μέσα στην Αεροπορική Βάση»: Θρήνος για τον αδικοχαμένο Αρχισμηνία, Βασίλειο Μπράτο

14:39
Νίκη Μουλά

Ο Βασίλειος Μπράτος “έχασε” τη ζωή του από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, μετά το ατύχημα που είχε στη Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, στις 17 Αυγούστου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Αστυνομία, η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του Αρχισμηνία, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, από την Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και διαφάνηκε πως ο θάνατος του επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Advertisement

Ο Βασίλειος Μπράτος πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε ενώ διενεργούσε εργασίες συντήρησης σε όχημα της Μονάδας του, στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», την Πέμπτη 17 Αυγούστου και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Advertisement

Η κηδεία του έγινε σήμερα, Πέμπτη, στις 2 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο, με παράκληση της οικογένειας στην κηδεία να είναι όλοι ντυμένοι στα άσπρα, ενώ η ταφή έγινε στο Νέο Κοιμητήριο Πάφου στο Αναβαργός.

Advertisement

Βασίλειος Μπράτος αιτία θανάτου