filareti-komninoy-i-anartisi-katapeltis-gia-dimitri-lignadi-to-anatrichiastiko-scholio-109155
20:35

Φιλαρέτη Κομνηνού: Η ανάρτηση «καταπέλτης» για Δημήτρη Λιγνάδη – Το ανατριχιαστικό σχόλιο

20:35
News_Room

Φιλάρετη Κομνηνού: Σε μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Instagram προχώρησε η γνωστή ηθοποιός και αναφέρθηκε στα όσα έχουμε δει τις τελευταίες μέρες στην υπόθεση Λιγνάδη. Υπενθυμίζουμε πως, εις βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, έχει σχηματιστεί δικογραφία μετά από απανωτές καταθέσεις.

Το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του για την κατηγορία του κατά συρροή βιασμού τον οδήγησε ενώπιον της 19ης ανακρίτριας που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση η οποία έχει φέρει τα πάνω κάτω στον χώρο της τέχνης και του θεάτρου κι έπειτα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Advertisement

Φιλάρετη Κομνηνού

Φιλάρετη Κομνηνού: Η τοποθέτηση της ηθοποιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η ηθοποιός μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram παίρνει θέση και γράφει:

Advertisement

«Έπαιξε ρόλους στο αρχαίο δράμα, γνώριζε τι θα πεί Υβρις:» Όταν κάποιος υπερεκτιμώντας την δύναμη του συμπεριφερόταν με βίαιο και αλαζονικό τρόπο διέπρατε ύβριν , παραβίαζε την ηθική τάξη και προκαλούσε την πτώση του» Υ.Γ Αν φαντάζεται για τον εαυτό του ότι θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως «καταραμένος καλλιτέχνης» πλανάται πλάνην οικτρά. Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί»

Advertisement

Οι πρώτες δηλώσεις του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη

Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του συνηγόρου του Νίκου Γεωργουλέα, ο εντολέας του αρνείται όλες τις κατηγορίες που του καταλογίζονται και όπως τόνισε, μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται μαζί να ορίσουν τη γραμμή πλεύσης τους για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Φιλάρετη Κομνηνού

Φιλάρετη Κομνηνού

Advertisement

Η ανάρτησή που ανέβασε η ηθοποιός Φιλάρετη Κομνηνού

Φιλάρετη Κομνηνού