filitsa-kalogerakoy-i-apopeira-listeias-o-xylodarmos-kai-to-aytoforo-amp-8211-sa-de-ntrepomaste-leo-ego-98483
15:39

Φιλίτσα Καλογεράκου: Η απόπειρα ληστείας, ο ξυλοδαρμός και το αυτόφωρο – «Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ»

15:39
Newsroom

Παραλίγο να πέσει θύμα ληστείας η γνωστή ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου. Συγκεκριμένα μέσω του λογαριασμού της στα social media, ανέφερε πως την Παρασκευή 9/4 της επιτέθηκαν για να της κλέψουν την τσάντα. Μάλιστα όταν η ίδια αντέδρασε την χτύπησαν στο πρόσωπο και στο χέρι.

Η ανάρτηση της Φιλίτσας Καλογεράκου:

“Εχθές το μεσημέρι μου επιτέθηκε νεαρή ρομά για να μου κλέψει την τσάντα. Τη πηρα χαμπαρι και οταν αρχισα να φωναζω να καλέσει κάποιος την αστυνομία, για να ξεφύγει με χτύπησε στο χέρι και στο πρόσωπο. Ευχαριστώ τους περίοικους και την αστυνομία για την άμεση ανταπόκριση τους”

Advertisement

Η ηθοποιός μίλησε στο gossip-tv.gr  για το περιστατικό που της συνέβη, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Η κοπέλα που αποπειράθηκε να με ληστέψει είναι 15 χρονών και είχε ήδη «παρελθόν» και 7 προσαγωγές. Φυσιογνωμικά τη γνώριζα. Όταν αντιλήφθηκα ότι μου άνοιξε την τσάντα και πήγε να με ληστέψει, της κράτησα το χέρι, την ακινητοποίησα, άρχισα να φωνάζω κι εκείνη με χτύπησε στο πρόσωπο για να ξεφύγει. Μαζεύτηκε κόσμος, ήρθε η αστυνομία και την πήραν αυτόφωρο. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω το χέρι μου δεμένο, έχω και κάποια σημάδια στο πρόσωπο και πονάω. Έδωσα κατάθεση στο Τμήμα και τη Δευτέρα θα πάω για ιατροδικαστική εξέταση».

Και συνέχισε: «Πριν από εμένα πήγαν να κλέψουν και μια γριούλα. Μέρα μεσημέρι. Αυτό συνέβη 13:15. Το είπα δημόσια γιατί δεν θέλω να ζω μέσα στο φόβο και να τρέμω όταν κυκλοφορώ μέσα στην γειτονιά μου.».

Advertisement

Φιλίτσα Καλογεράκου

Advertisement

Είχε δειχτεί απειλές στο παρελθόν

Ωστόσο, δεν είναι πρώτη φορά που η κ. Καλογεράκου μιλά δημόσια για περιστατικά που της έχουν συμβεί. Μάλιστα, είχε αναφέρει πως είχε δεχτεί απειλές από παραγωγούς: “Αν τολμήσεις να βγεις και μιλήσεις δημόσια, θα σε καταστρέψω”. Η Ελληνίδα ηθοποιός πριν ένα μήνα είχε αποκαλύψει στον λογαριασμό της στο Instagram πως έχει δεχτεί απειλές ενώ εξομολογείται πως στο επάγγελμα υπάρχει ομερτά και όταν εκείνη μίλησε σε συνέντευξή της νωρίτερα από τη Σοφία Μπεκατώρου για πράγματα που συμβαίνουν «κανένα αυτί δεν ίδρωσε».

Η ηθοποιός μέσα από ανάρτησή της στο Instagram είχε αποκαλύψει:

«Δυστυχώς υπάρχει ομερτά στο επάγγελμα. Την έχω βιώσει στο πετσί μου, γιατί εγώ βγήκα και μίλησα πολύ νωρίτερα από την κυρία Μπεκατώρου δημόσια και σε συνεντεύξεις. Αλλά κανένα αυτί δεν ίδρωσε. Και όταν απευθύνθηκα σε συναδέλφους που είχαν τα διπλάσια χρόνια στον χώρο όλοι μου λέγανε “μη μιλάς, έτσι είναι αυτός ο χώρος, μη μιλάς θα χάσεις δουλειές”. Απειλήθηκα από παραγωγούς “αν τολμήσεις να βγεις και μιλήσεις δημόσια, θα σε καταστρέψω”. Η ομερτά υπήρχε. Δεν την ξέρω απλά, τη βίωσα και την πλήρωσα» έγραψε η Φιλίτσα Καλογεράκου στα social media.

Advertisement