giorgos-karaivaz-to-sparaktiko-antio-tis-aderfis-toy-amp-8211-gia-emena-isoyn-to-mikro-moy-aderfaki-amp-8230-98624
10:47

Γιώργος Καραϊβάζ: Το σπαρακτικό αντίο της αδερφής του – «Για εμένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι…»

10:47
Νίκη Μουλά

Γιώργος Καραϊβάζ – Η στυγερή δολοφονία του αστυνομικού ρεπόρτερ Γιώργου Καραϊβάζ έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και κανένας δε μπορεί να πιστέψει ότι ο χαμηλών τόνων δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του τόσο άδικα, το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του. Συγκλονισμένος είναι ο χώρος της δημοσιογραφίας και όπως είναι φυσικό και οι οικείοι του αφού τίποτα δεν προμήνυε αυτό που επρόκειτο να συμβεί.

Γιώργος Καραϊβάζ – Σήμερα, στις 15.00, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του, στον τόπο καταγωγής του, την Καλλίφυτο Δράμας.

Γιώργος Καραϊβάζ

Advertisement

Ο Θανάσης Φυλακτός, δημοσιογράφος από το Star Κεντρικής Ελλάδας, που βρίσκεται από το πρωί στην περιοχή, διάβασε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» την ανατριχιαστική ανάρτηση που έκανε η αδερφή που είχε ο Γιώργος Καραϊβάζ στα social media.

«Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…» έγραψε χαρακτηριστικά η αδερφή του άτυχου δημοσιογράφου.

Advertisement

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Advertisement