friki-sta-patisia-viazan-19chroni-epi-treis-imeres-tin-afisan-sto-limani-ki-efygan-gia-mykono-67003
21:00

Φρίκη στα Πατήσια: Βίαζαν 19χρονη επί τρεις ημέρες – Την άφησαν στο λιμάνι κι έφυγαν για Μύκονο

Πατήσια καταγγελία: Μία νέα σοκαριστική καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο νεαροί ηλικίας 21 και 20 ετών, κρατούσαν όμηρο μία 19χρονη και την βίαζαν επί τρεις μέρες σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο. Οι δυο συλληφθέντες για τον βιασμό της 19χρονης, φέρονται να άφησαν το θύμα στο λιμάνι και στη συνέχεια να μπήκαν σε πλοίο για να φύγουν διακοπές στη Μύκονο.

Πατήσια καταγγελία: Την κρατούσαν όμηρο επί τρεις ημέρες

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, δύο νεαροί ηλικίας 21 και 20 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με την αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου.

Advertisement

Η 19χρονη κοπέλα αναφέρει στην κατάθεσή της, πως βρισκόταν στο σπίτι του ενός εκ των δύο συμπατριωτών της (σ.σ. τόσο το θύμα όσο και οι συλληφθέντες είναι αλβανικής καταγωγής). Σύμφωνα με την ίδια, μετά το τρίτο ποτό που ήπιε δεν μπορούσε να αντιδράσει. Εκτιμάται ότι οι δράστες της έδωσαν το “χάπι του βιασμού”.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν η 19χρονη κατάφερε να φτάσει στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Αττικής. Όπως κατήγγειλε, ο 20χρονος και ο 21χρονος την κρατούσαν σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο επί τρεις ημέρες και τη βίαζαν. Το πρωί του Σαββάτου, την ελευθέρωσαν στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά την καταγγελία, ακολούθησαν έρευνες από τις αρχές και οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν στη Μύκονο. Οι δύο νεαροί έχουν συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Advertisement

Πηγή: newsit.gr

Advertisement