glyka-nera-o-mpampis-anagnostopoylos-apatoyse-tin-karolain-67579
15:21

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απατούσε την Κάρολαϊν;

15:21
Χριστίνα Προφαντή

Οι εξελίξεις γύρω από το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζουν και είναι καταιγιστικές. Ειδικά μία αποκάλυψη του Θανάση Κατερινόπουλου, την οποία έκανε για πρώτη φορά στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, έχει σκάσει σαν βόμβα…

Σύμφωνα με το Newsbreak.gr, διαρροές από αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με ένα άτομο από το επαγγελματικό του περιβάλλον.

Advertisement

Γλυκά Νερά – Ο Μπάμπης απατούσε την Κάρολαϊν

Στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν το πραγματικό κίνητρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι αρχές καλούνται να ερευνήσουν με λεπτομέρεια κάθε πτυχή της σχέσης του ζευγαριού. Φυσικά, μια εξωσυζυγική σχέση ή ένας καβγάς που αφορά τέτοια υπόθεση, δεν αποτελεί κίνητρο για να φτάσει κανείς στη δολοφονία, ωστόσο δεν αποκλείεται να φωτίσει παραπάνω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Γλυκά Νερά – Την ίδια στιγμή ερωτήματα προκαλούν και οι δηλώσεις του ταξίαρχου της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλου είχε τονίσει: «Κάποιος από το ζευγάρι, πήγε με κάποιο άλλο πρόσωπο να νοικιάσουν ένα σπίτι στη Σούδα, αυτό είναι ως πληροφορία που θα πρέπει να διασταυρώσουν οι Αρχές. Το σπίτι μπορεί να κρύβει πολλά. Η πληροφορία σύμφωνα με όσα γνωρίζω εγώ είναι σωστή» δήλωσε.

Advertisement

Δείτε το απόσπασμα:

Advertisement

Πηγή: Newsbreak.gr

Advertisement