katerinopoylos-taxidepsan-sti-soyda-me-enaerio-meso-gia-na-noikiasoyn-spiti-ara-kati-den-pigaine-kala-67886
22:04

Κατερινόπουλος: «Ταξίδεψαν στη Σούδα με εναέριο μέσο για να νοικιάσουν σπίτι, άρα κάτι δεν πήγαινε καλά»

22:04
Χριστίνα Προφαντή

Ο ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA και μίλησε για όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Κατερινόπουλος «Σε καμία περίπτωση το κίνητρο της δολοφονίας δεν είναι η κακή σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι»

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό το έδειξε η στάση και η ψυχραιμία του πιλότου τόσο πριν όσο και μετά την ομολογία του. Είναι πανέξυπνος άνθρωπος. Άλλα μηνύματα ήθελε να περάσει πριν, άλλα τώρα. Σε ένα έγκλημα ψάχνονται τα πάντα. Θα μπορούσε η Κάρολαϊν να ξέρει πράγματα που δεν θα έπρεπε να ξέρει».

Advertisement

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αποδίδει μεγάλη σημασία σε ένα ταξίδι που έκανε ένας εκ των Μπάμπη και Κάρολαϊν, με άτομο του αντίθετου φύλου, το πρώτο 12ημερο του Απριλίου στην Κρήτη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ένας εκ των δύο, με άτομο του αντίθετου φύλου, ταξίδεψαν σε ένα χωριό έξω από τη Σούδα, για να βρουν σπίτι να το νοικιάσουν. Τότε υπήρχαν απαγορεύσεις, άρα πήγαν με εναέριο μέσο. Άρα κάτι δεν πήγαινε καλά. Κάποιος ήθελε να απομακρυνθεί από τη συζυγική στέγη. Προφανώς υπήρχαν προβλήματα. Δεν ξέρουμε με τι είχαν σχέση και ποιος φταίει. Επομένως, δεν φτάνει κάποιος τελευταία στιγμή στο βρασμό ψυχής. Δεν υπάρχει βρασμός ψυχής»

Advertisement

«Γιατί έγινε το ταξίδι, γιατί νοικιάστηκε ή όχι το σπίτι και ποιος και για πιο λόγο ήθελε να φύγει και μάλιστα μακριά» πρόσθεσε ότι πρέπει να ερευνηθούν.

Advertisement

Δείτε όλα όσα είπε ο κ. Κατερινόπουλος στο βίντεο που ακολουθεί:

Advertisement