stayros-dogiakis-vrethike-kai-deytero-simeioma-sto-aytokinito-toy-amp-8211-aytoktonia-leei-o-iatrodikastis-68595
15:58

Σταύρος Δογιάκης: Βρέθηκε και δεύτερο σημείωμα στο αυτοκίνητό του – Αυτοκτονία λέει ο ιατροδικαστής

15:58
Χριστίνα Προφαντή

Ο 53χρονος επιχειρηματίας, Σταύρος Δογιάκης έβαλε τέλος στην ζωή του και βύθισε στη θλίψη και το πένθος την οικογένειά του.

Σταύρος Δογιάκης – Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, αφού προηγουμένως είχε στοχεύσει στην καρδιά του

Ο 53χρονος είχε αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα στον μεγαλύτερο αδερφό του, τον οποίο και καθιστούσε κληρονόμο του, ενώ σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, βρέθηκε και ένα δεύτερο σημείωμα μέσα στο ασημί Smart του Σταύρου Δογιάκη, όπου ζητά συγγνώμη από τον αδερφό του γιατί τον στεναχώρησε, ενώ δίπλα υπήρχε και ένα κουτί με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε.

Advertisement

Ο 53χρονος είχε πουλήσει το μερίδιό του στην ταβέρνα «Κρητικός» στον αδελφό του και ετοίμαζε νέα επιχείρηση

Πυροβόλησε τον εαυτό του δύο φορές

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, αποκαλύπτουν νέα δεδομένα για τις τελευταίες στιγμές που έζησε ο Σταύρος Δογιάκης

αλλά και τον τρόπο που αποφάσισε να την τερματίσει.

Ο 53χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά. Όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα

και δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει και δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη, δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον εαυτό του.

Advertisement

Λίγες ώρες πριν ανηφορίσει με το ασημί Smart στον Υμηττό, στη θέση Άη Γιάννης, βρέθηκε στο Μαρούσι. Οι κεραίες πιάνουν εκεί το τελευταίο στίγμα του κινητού του, πριν το απενεργοποιήσει για να σβήσει τα ίχνη του στο δάσος.

Advertisement

Το αν συναντήθηκε με κάποιον, οι αστυνομικοί προσπαθούν να το διερευνήσουν για να ρίξουν άπλετο φως στην πολύκροτη υπόθεση, ενώ το εννιάρι πιστόλι που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας, έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξεταστεί.