glyka-nera-oi-3-monadikes-lexeis-poy-eipe-stoys-dimosiografoys-o-syzygoktonos-prin-paei-ston-korydallo-68918
20:41

Γλυκά Νερά: Οι 3 μοναδικές λέξεις που είπε στους δημοσιογράφους ο συζυγοκτόνος πριν πάει στον Κορυδαλλό

20:41
Νίκη Μουλά

Γλυκά Νερά – Aνακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν από κοινού στις 19:45 το απόγευμα της Τρίτης 22/6, την προφυλάκισή του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος σκότωσε μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά την 20χρονη Κάρολαϊν Κράουτς μητέρα του 11 μηνών βρέφους τους.

Γλυκά Νερά – «Μια μεγάλη συγγνώμη»

Κατά την αποχώρησή του και οδεύοντας προς τις φυλακές Κορυδαλλού, ο 32χρονος μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους, λέγοντας τρεις λέξεις: «Μια μεγάλη συγγνώμη».

Advertisement

Τι ζήτησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim. Σκοπός του προφανώς είναι να καταδείξει πως η κάρτα δεν αφαιρέθηκε τόσες ώρες πριν ώστε να μην καταγραφούν οι κινήσεις του, για να καταρρίψει τον ισχυρισμό των αρχών ότι προσχεδίασε το έγκλημα.

Advertisement

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους.

Advertisement

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να την πείσει να κοιμηθεί με το παιδί τους. Ξεκίνησαν μια κουβέντα φορτισμένη, όπως την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της και συνέβη ο τι συνέβη, εμφανίζεται να είπε.

Γλυκά Νερά – Τέλος, ζήτησε συγγνώμη που κατέστρεψε δύο οικογένειες και το μέλλον του παιδιού του.

Advertisement