glyka-nera-ki-alles-ekplixeis-stin-ypothesi-o-32chronos-chrisimopoiise-toys-pantes-69854
20:36

Γλυκά Νερά: «Kι άλλες εκπλήξεις στην υπόθεση. O 32χρονος χρησιμοποίησε τους πάντες»

Δικηγόρος Ελένης Μυλωνοπούλου: Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” μίλησε τη Κυριακή 20 Ιουνίου, η δικηγόρος της συμβούλου ψυχικής υγείας της 20χρονης Καρολάιν. Αναφέρθηκε στην υπόθεση που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο.

Δικηγόρος Ελένης Μυλωνοπούλου: Όσα δήλωσε στην εκπομπή

Αρχικά η δικηγόρος, Σταματία Μάρκου αναφέρθηκε στο ημερολόγιο της άτυχης κοπέλας και τόνισε πως πρόκειται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Advertisement

Τότε, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ναταλία Γερμανού είπε: «Αν με ρωτάτε, σας λέω ότι είναι τεράστια παραβίαση. Ο νόμος όπως τον εκφράζουν οι δικηγόροι, αναφέρει ότι ένας άνθρωπος, που δεν είναι στη ζωή και τα πράγματά του χρησιμοποιούνται για τη διερεύνηση ενός εγκλήματος, δεν έχει προσωπικά δεδομένα. Σαν άνθρωπος σας λέω ότι είναι παραβίαση»!

Η δικηγόρος της Ε. Μυλωνοπούλου δήλωσε: «Ελπίζω να αντιληφθήκατε τι έχει βιώσει η εντολέας μου επί 37 ημέρες. Τα όσα είπε σε συνέντευξή της δεν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια. Από την πρώτη στιγμή βοήθαγε την αστυνομία, δεν απέκρυψε τίποτα από το τμήμα ανθρωποκτονιών. Το ζευγάρι την επισκέφθηκε όταν ήταν ήδη σε τέλμα η σχέση του».

Advertisement

Δικηγόρος Ελένης Μυλωνοπούλου

Advertisement

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η εντολέας μου κατέθεσε επί τρεις ώρες. Περιμένω κι άλλες εκπλήξεις σε αυτήν την υπόθεση. Ο κατηγορούμενος είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, χρησιμοποίησε τους πάντες… Η Μυλωνοπούλου δεν δεχόταν να είναι παρών εκείνος όταν συνομιλούσε με την Καρολάιν, έμενε σε διπλανό χώρο. Η εντολέας μου είναι ο μοναδικός άνθρωπος που του εκμυστηρεύτηκε πράγματα που δεν είχε πει στην μητέρα της. Στο τέλος της κάθε συνεδρίας μιλούσε κι εκείνος για κάποια λεπτά και είχε την περιέργεια να μάθει τι συζητούσαν».

Καταλήγοντας, δήλωσε πως: «Ήταν ξεκάθαρο ότι η Καρολάιν τον φοβόταν. Η Καρολάιν δεν δεχόταν τον πεθερό και την πεθερά της να τους επισκεφθούν στο σπίτι. Στην ερώτηση “γιατί”, δεν απάντησε ούτε στην εντολέα μου. Η Ελένη Μυλωνοπούλου είχε επικοινωνία με την άτυχη κοπέλα εν αγνοία του κατηγορούμενου. Η τελευταία τους συνεδρία ήταν τον Φεβρουάριο, στη συνέχεια επικοινώνησε μαζί της και της είπε ότι χρειάζεται τη βοήθειά της για να χωρίσει αλλά μετά δεν την ξαναπήρε ποτέ. Η εντολέας μου θα είναι ίσως η μοναδική μάρτυρας κατηγορίας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Advertisement

Πηγή : gossip-tv.gr