glyka-nera-exelixeis-vrethike-xeno-dna-sto-soma-tis-karolain-amp-8211-epestrepse-sto-spiti-toy-o-pilotos-81140
22:38

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Βρέθηκε «ξένο» DNA στο σώμα της Καρολάιν – Επέστρεψε στο σπίτι του ο πιλότος

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Κάρολαϊν, καθώς βρέθηκε «ξένο» DNA στο σώμα της 20χρονης.

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Πρόκειται για προσχεδιασμένο έγκλημα

Ο 32χρονος πιλότος επέστρεψε στο σπίτι του. Σχετικά με το ζήτημα, απάντησε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους: «Ό,τι είναι να μιλήσετε με την Αστυνομία, γιατί παρερμηνεύονται πολλά».

Advertisement

Για τον εντοπισμό DNA στο σώμα της 20χρονης Κάρολαϊν μίλησε τη Δευτέρα 24 Μαΐου, ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας. Όπως υποστήριξε, οι έρευνες πηγαίνουν καλά και πρόσθεσε πως: «Πρέπει να ταυτοποιήσουμε το DNA, γιατί δεν έχουμε λάβει DNA από όλους τους κακοποιούς στη χώρα».

Μάλιστα, τόνισε πως τελικά ο σχεδιασμός των δραστών ήταν άρτιος, αν και στην αρχή φαινόταν εύκολη υπόθεση. Συγκεκριμένα, είπε πως: «Φαινόταν ότι είναι εύκολη υπόθεση, έχουμε εξιχνιάσει πιο δύσκολες υποθέσεις. Ο άρτιος και λεπτομερής σχεδιασμός μάς προβληματίζει».

Advertisement

Στη συνέχεια, ο κ. Μπαλάσκας τόνισε πως πρόκειται για προσχεδιασμένο έγκλημα, καθώς όπως είπε: «για να κάνεις διάρρηξη δεν μπαίνεις με τα όπλα στα χέρια, ούτε με μονωτική ταινία». Πρόσθεσε μάλιστα πως οι κακοποιοί: «ήταν ευαίσθητοι στο θόρυβο και φοβισμένοι και αυτό φαίνεται από τη δολοφονία του σκυλιού».

Advertisement

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Η δήλωση του 32χρονου

Σχετικά με την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν, ο 32χρονος πιλότος ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «STAR»: «Ό,τι είναι να μιλήσετε με την Αστυνομία, γιατί παρερμηνεύονται πολλά πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα. Ό,τι χρειάζεστε από την Αστυνομία». Σχετικά με το γεγονός πως έχουν περάσει 13 ημέρες από το στυγερό έγκλημα, ενώ δεν έχουν συλληφθεί ακόμα οι δράστες, υπογράμμισε πως το περίμενε: «Το ήξερα από την αρχή, δεν είναι εύκολο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος έχει μαζέψει τα πράγματά του και πλέον διαμένει σε άλλο σπίτι. Μάλιστα, άνθρωποι με τους οποίους συνομιλεί ο 32χρονος αναφέρουν πως σκέφτεται να μην επιστρέψει ξανά στη μεζονέτα.

Advertisement

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν: