dolofonia-sta-glyka-nera-profylakistike-o-georgianos-amp-8211-oi-diloseis-toy-dikigoroy-toy-82559
19:22

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Προφυλακίστηκε ο Γεωργιανός – Οι δηλώσεις του δικηγόρου του

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Προφυλακίστηκε ο Γεωργιανός που συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Οδηγείται στη φυλακή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 43χρονος Γεωργιανός οδηγείται στη φυλακή, μετά την απολογία του για την υπόθεση ληστείας και βασανισμού ηλικιωμένου, σε ορεινή περιοχή του Πικερμίου, που έγινε τον Μάρτιο του 2021. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη ενω προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, από τους Κήπους του Έβρου. Κατηγορείται για ληστείες κατά συρροή και απλή σωματική βλάβη.

Advertisement

Ήταν ένας από τους λόγους που βρέθηκε στο επίκεντρο της έρευνας για την στυγερή δολοφονία της Κάρολαϊν, ωστόσο, ο ίδιος φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος αρνήθηκε την κατηγορία για την ληστεία στο Πικέρμι, αλλά δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του την 11η ανακρίτρια και τον αρμόδιο εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκιση του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, Δημήτρη Μπαλτζόγλου, ο εντολέας του δεν εμπλέκεται στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, αλλά ούτε και στη ληστεία στο Πικέρμι. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Υπάρχουν στοιχεία που θα παρουσιάσουν στη συνέχεια τα οποία αποδεικνύουν τη μη συμμετοχή του σε αυτή».

Advertisement

Πηγή: dikaiologitika.gr

Advertisement