fthiotida-adianoiti-dikaiologia-apo-ton-24chrono-gia-ton-viasmo-11chronis-den-gnoriza-oti-itan-toso-mikri-72320
21:27

Φθιώτιδα: Αδιανόητη δικαιολογία από τον 24χρονο για τον βιασμό 11χρονης: «Δεν γνώριζα ότι ήταν τόσο μικρή!»

Καμένα Βούρλα: Ένα ακόμη περιστατικό βιασμού ανήλικης ήρθε στο φως, αυτή τη φορά στον Νομό Φθιώτιδας. Ειδικότερα, μία 11χρονη καταγγέλει στην ψυχολόγο του σχολείου της έναν 24χρονο.

Καμένα Βούρλα: Νέα επίθεση σε ανήλικη

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης κοπέλας, ο 24χρονος φέρεται να βίασε το άτυχο κορίτσι μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας. Μάλιστα, ο 24χρονος φέρεται να είπε στην 11χρονη: «Μην πεις τίποτα σε κανέναν για αυτό που έγινε!».

Advertisement

Ο 24χρονος συνελήφθη την Παρασκευή 11 Ιουνίου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς πως: «δεν γνώριζα ότι ήταν τόσο μικρή!». Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο επιθέσεις από τον 24χρονο.

Καμένα Βούρλα: Το χρονικό της υπόθεσης

Την περασμένη εβδομάδα, η 11χρονη απευθύνθηκε στην ψυχολόγο του σχολείου και αποκάλυψε πως δέχτηκε άγρια επίθεση από έναν άνδρα. Τότε, η ψυχολόγος προσπάθησε με λεπτό χειρισμό να μάθει τι ακριβώς συνέβη και στη συνέχεια ενημέρωσε τον διευθυντή του σχολείου και τους γονείς του κοριτσιού.

Advertisement

Οι γονείς κατήγγειλαν άμεσα το συμβάν στην αστυνομία, με τους άνδρες της Ασφάλειας να περνούν χειροπέδες στον 24χρονο κατηγορούμενο με συνοπτικές διαδικασίες. Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, ο φερόμενος ως δράστης επιχείρησε δύο φορές να επιτεθεί στην 11χρονη. Την πρώτη μάλιστα, τον αποθάρρυνε το γεγονός πως υπήρχαν κι άλλα άτομα στο χώρο. Λίγο αργότερα, εγκλώβισε το κοριτσάκι μέσα σε ασανσέρ, όπου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κοπέλας.

Advertisement

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 24χρονος απείλησε τη μικρή στη συνέχεια, ώστε να μην μιλήσε, ενώ ο ίδιος συνέχισε να την παρενοχλεί μέσω μηνυμάτων. Κατασχέθηκαν τόσο το κινητό τηλέφωνο όσο και ο φορητός υπολογιστής του 24χρονου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, υπάρχουν μηνύματα που φέρεται να «καίνε» τον νεαρό άνδρα. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή την Τετάρτη προκειμένου να απολογηθεί.

Αντιμετωπίζει τις κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και της αποπλάνησης ανήλικου ατόμου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Advertisement