giannis-lignadis-exallos-o-aderfos-toy-skinotheti-amp-8211-i-paremvasi-ston-aera-107587
20:32

Γιάννης Λιγνάδης: Έξαλλος ο αδερφός του σκηνοθέτη – Η παρέμβαση στον αέρα

20:32
Newsroom

Παρέμβαση στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» έκανε ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης. Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε για το ρεπορτάζ της εφημερίδας Μπαμ που έφερε στο φως ερωτικές επιστολές και τόνισε πως το συγκεκριμένο υλικό δεν μπορεί να έχει καμία νομική υπόσταση γιατί δεν αποκτήθηκε με θεσμικό τρόπο.

Αναξιόπιστο χαρακτήρισε ο Γιάννης Λιγνάδης το περιεχόμενο της εφημερίδας “Μπαμ” 

Η εφημερίδα δημοσίευσε ερωτικές επιστολές του Δημήτρη Λιγνάδη από νεαρά κορίτσια που ήταν κρυμμένες στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διαμένει και δεν είχαν βρεθεί από την αστυνομία

Advertisement

Ο Γιάννης Λιγνάδης τόνισε: «Το περιεχόμενο της εφημερίδας “Μπαμ” είναι κακόβουλο και αναξιόπιστο, φαύλο και γελοίο… Μια από τις επιστολές αναγνωρίστηκε από μια από τις συντάκτριές τους. Είναι Τζένια Κονταράτου που είχε μακροχρόνιο φιλικό δεσμό με το αδελφό μου και ήταν «ερωτικόσατιρικό» το περιεχόμενό της, είναι αστείο. Είμαι σίγουρος ότι και τα υπόλοιπα έχουν την ίδια γελοιότητα»!

Και πρόσθεσε πως και η φίλη του Δημήτρη Λιγνάδη, Τζένια Κονταράτου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εκπομπή αλλά δεν τα κατάφερε αφήνοντας άφωνη την Σίσσυ Χρηστίδου!

Advertisement

Παρέμβαση του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή

Μετά το τηλεφώνημα του Γιάννη Λιγνάδη, μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός, εκδότης της εφημερίδας Μπαμ και υπογράμμισε ότι η εφημερίδα δεν απέκτησε με παράνομο τρόπο το υλικό.

Advertisement

Δείτε το βίντεο: