glyka-nera-i-40chroni-spaei-ti-siopi-tis-kai-apanta-gia-ton-piloto-61733
00:21

Γλυκά Νερά: Η 40χρονη σπάει τη σιωπή της και απαντά για τον πιλότο

40χρονη – Γλυκά Νερά: Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τη δολοφονία της 20χρονη Καρολάιν από τον σύζυγό της και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφονός, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει ήδη προφυλακιστεί, ενώ του έχει αφαιρεθεί προσωρινά η γονική μέριμνα της ενός έτους κόρης του.

40χρονη – Γλυκά Νερά: «Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία»

Ωστόσο, συνεχίζονται ακόμη οι έρευνες από τις αρχές, καθώς ενδέχεται ο 33χρονος να μην είπε όλη την αλήθεια και να είχε διαφορετικό κίνητρο για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, σε σχέση με τους ισχυρισμούς του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, τα σενάρια για ανάμειξη τρίτου προσώπου στην υπόθεση είναι πλέον πολύ ισχυρά. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, πως πρόκειται για μία γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών, η οποία προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του 33χρονου. Υπάρχουν εκτιμήσεις πως έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ρήξη της σχέσης του ζευγαριού, μερικούς μήνες πριν τη συζυγοκτονία.

Advertisement

Μέσω του νομικού της εκπροσώπου, η 40χρονη δήλωσε πως δεν σχετίζεται η γνωριμία της με τον 33χρονο και το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά. Πάντως, η οικογένεια της άτυχης Καρολάιν φαίνεται να έχει νέες πληροφορίες για τη ζωή του 33χρονου. Στη χθεσινή εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι γονείς της Καρολάιν γνωρίζουν πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του δολοφόνου, αλλά και για ένα «μυστικό» που ενδεχομένως να γνώριζε η Καρολάιν.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα».

Advertisement

Ο δολοφόνος δηλώνει στους συγκρατούμενούς του πως δε σκότωσε την Καρολάιν

Αν και ο 33χρονος έχει ομολογήσει για την δολοφονία της 20χρονης, φαίνεται πως επαναφέρει παλαιότερα σενάρια για τα όσα έγιναν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Σύμφωνα με το MEGA, o 33χρονος κατά τη διαμονή του στις φυλακές Κορυδαλλού, υποστηρίζει στους συγκρατούμενους του πως δεν δολοφόνησε εκείνος τη σύζυγό του. Ειδικότερα, υποστηρίζει πως είχε αναμειχθεί σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και πως κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι του και σκότωσαν τη γυναίκα του για να πάρουν εκδίκηση.

Advertisement

Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ:

Πηγή: cityportal.gr

Advertisement