mono-kathimenoi-oi-kalesmenoi-kai-stoys-gamoys-skepseis-na-epitrepetai-o-protos-choros-sto-zeygari-62399
17:55

Μόνο καθήμενοι οι καλεσμένοι και στους γάμους. Σκέψεις να επιτρέπεται ο πρώτος χορός στο ζευγάρι

Καλεσμένοι στους γάμους: Εκτός από την εστίαση, αναμένεται να βγει ΚΥΑ εντός της ημέρας, η οποία θα ορίζει ότι επτρέπονται μόνο καθήμενοι καλεσμένοι στα γαμήλια τραπέζια.

Μόνο καθήμενοι καλεσμένοι και στους γάμους

Η μετάλλαξη Δέλτα και η απειλή τέταρτου κύματος κορωνοϊού “κόβουν” το χορό και στους γάμους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται σχετική ΚΥΑ εντός της ημέρας, η οποία θα περιλαμβάνει ρύθμιση για καθήμενους καλεσμένους και στα γλέντια γάμου.

Advertisement

Να θυμίσουμε πως από 1η Ιουλίου, το όριο προσκεκλημένων σε γάμους και βαφτίσεις αυξήθηκε από 100 στα 300 άτομα. Δεν υπάρχει αλλαγή στο όριο, όμως διευκρινίζεται ότι οι καλεσμένοι θα πρέπει να είναι καθισμένοι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να επιτρέπεται μόνον ο πρώτος χορός του ζευγαριού.

Να σημειωθεί ότι τόσο στους γάμους, όπως και στην εστίαση, δεν είχαν επιτραπεί ποτέ όρθιοι καλεσμένοι ή πελάτες αντίστοιχα. Με την νέα ΚΥΑ αυτό αποσαφηνίζεται, προκειμένου να σταλεί και ένα μήνυμα στους πολίτες, για να μην εξελιχθεί σε τραγωδία η πιο ευτυχισμένη μέρα ενός ζευγαριού.

Advertisement

Advertisement