glyka-nera-i-apantisi-tis-elas-sta-dimosieymata-gia-tis-paranomes-drastiriotites-toy-anagnostopoyloy-64573
09:01

Γλυκά Νερά: Η απάντηση της ΕΛΑΣ στα δημοσιεύματα για τις παράνομες δραστηριότητες του Αναγνωστόπουλου

09:01
Χριστίνα Προφαντή

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνεχίζει και μέσα από την φυλακή να είναι το πρώτο θέμα όχι μόνο για τα εγχώρια ΜΜΕ αλλά και για τα διεθνή. Δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου ήθελαν τον καθ΄ομολογία δολοφόνο της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, να έχει παρανόμες δραστηριότητες. Ο  εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας δίνει απαντήσεις πάνω στο θέμα.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – «Οι μυθοπλασίες δεν αφορούν το κράτος», είπε ο εκπρόσωπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας

Με αφορμή τα διάφορα βρετανικά δημοσιεύματα όπως το χθεσινό της Mirror που ανέφεραν ότι η ελληνική αστυνομία υποψιάστηκε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπολους σκότωσε τη σύζυγό του αφού εκείνη ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για να μεταφέρει ναρκωτικά, ο κ. Σκρέκας απαντά:

Advertisement

Και συνέχισε: «Όταν υπάρχουν στοιχεία, αξιολογούνται από τις δικαστικές Αρχές που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους». Ερωτώμενος εάν διερευνάται αυτό το σενάριο, τόνισε πως «οι έρευνες δεν είναι αντικείμενο συζήτησης στον αέρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο συζυγοκτόνος, με μήνυμά του, στον ΑΝΤ1 εχθές, αρνήθηκε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και επέμεινε ότι η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη. «Η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Advertisement