glyka-nera-to-atomo-sto-opoio-milise-o-32chronos-pilotos-gia-to-moiraio-vrady-tis-dolofonias-tis-karolain-59866
21:09

Γλυκά Νερά: Το άτομο στο οποίο μίλησε ο 32χρονος πιλότος για το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κάρολαϊν

33χρονος – Γλυκά Νερά: Ένα νέο ρεπορτάζ προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Star, σχετικά με την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

33χρονος – Γλυκά Νερά: Αναμένεται να φτάσουν τα στοιχεία στον ανακριτή

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο Star, η υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν μπαίνει σε νέα τροχιά μετά την προανακριτική διαδικασία. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσουν στον ανακριτή όλα τα στοιχεία που θα ρίξουν φως στο κίνητρο πίσω από το ειδεχθές έγκλημα.

Advertisement

Μιλώντας στην κάμερα του Star, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δήλωσε: «Αναμένουμε εξελίξεις όσον αφορά στη δικογραφία για τον εντολέα μου, είτε σε επίπεδο εγγράφων ακόμα και μαρτυρικών καταθέσεων, στο τέλος της εβδομάδας. Θα δούμε η δικογραφία τι άλλο έχει να προσφέρει σε επίπεδο αιτήσεων, τόσο από εμάς όσο και από τον κ. ανακριτή».

Εκτός από το κίνητρο, τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το άνοιγμα των τηλεφωνικών συνομιλιών του καθ’ ομολογία δολοφόνου και από τον ακριβή χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας, θα δείξουν κατά πόσο πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα. Την ίδια ώρα, ο 33χρονος φαίνεται να έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή σχέση στις φυλακές με τον ιερέα που έριξε το καυστικό υγρό (βιτριόλι και υγρά μπαταρίας) στους ιεράρχες της μονής Πετράκη, πριν μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Advertisement

Σε ποιον μίλησε ο 33χρονος

Τα πρώτα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για εξομολόγηση από τον ιερέα στον 33χρονο, ωστόσο ο δικηγόρος του ιερέα διαψεύδει τις πληροφορίες και το ονομάζει διαφορετικά:

Advertisement

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αναφέρει: «Αυτό που λέγεται για την εξομολόγηση, δεν είναι εξομολόγηση. Εκμυστήρευση κάποιων πραγμάτων, που εγώ δεν μπορώ να μεταφέρω. Εξομολόγηση δεν μπορεί να γίνει διότι δεν φοράει τα άμφια, δεν έχει την Αγία Γραφή, που όλοι οι ιερείς έχουν για να μπορούν να εξομολογήσουν. Ούτε τον γνώριζε από πριν, ούτε έχει ιδιαίτερες σχέσεις».