thrinos-sti-nikaia-to-teleytaio-antio-stin-mikri-panagiota-amp-8211-dakryse-kai-o-theos-me-tin-foni-toy-patera-tis-59875
20:55

Θρήνος στη Νίκαια: Το τελευταίο αντίο στην μικρή Παναγιώτα – Δάκρυσε και ο Θεός με την φωνή του πατέρα της

Θρήνος στη Νίκαια: Το τελευταίο «αντίο» είπαν το πρωί της Τρίτης 13 Ιουλίου, συγγενείς και φίλοι στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στον Κολωνό, στην 7χρονη Παναγιώτα που βρήκε τραγικό θάνατο από τροχαίο δυστύχημα στη Νίκαια.

Θρήνος στη Νίκαια: Το τελευταίο «αντίο» στην μικρή Παναγιώτα

Συντεντριμμένοι όλοι και με δάκρυα στα μάτια, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Η φωνή του πατέρα βγαίνοντας από την εκκλησία ραγίζει καρδιές, ενώ η μητέρα ξεσπά, υποβασταζόμενη από συγγενικά πρόσωπα και κρατώντας στα χέρια της τη φωτογραφία της κόρης της.

Advertisement

Το τραγικό δυστύχημα έγινε την περασμένη Πέμπτη, όταν το παιδί παρασύρθηκε από φορτηγό την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο μαζί με τη θεία και την 12χρονη ξαδέρφη του. Είχαν κατέβει από πούλμαν, καθώς επέστρεφαν από την παραλία. Το δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ANT1, η 12χρονη ξαδέρφη της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» Αγία Σοφία και ευτυχώς η κατάστασή της είναι σταθερή. Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά από το αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού, όπου ήταν κρατούμενος μετά το τραγικό δυστύχημα και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση από την Τροχαία για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Advertisement

Ακολουθούν τα σχετικά ρεπορτάζ:

Advertisement

Πηγήprotothema.gr

Advertisement