i-yposchesi-mpeoy-an-xanavgei-dimarchos-ayto-poy-tha-kano-ego-gia-6-mines-na-to-kanoyn-oi-voyleytes-gia-2-185631
18:07

Η υπόσχεση Μπέου αν ξαναβγεί Δήμαρχος «Αυτό που θα κάνω εγώ για 6 μήνες να το κάνουν οι βουλευτές για 2»

18:07
Ορφέας

Μετά την κακοκαιρία που κατέκλυσε την περιοχή, ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, προσφέρει συγκλονιστικές αναφορές σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον σταθμό ΣΚΑΪ, αναδεικνύοντας μια αίσθηση βαθιάς θλίψης για την καταστροφή που έπληξε την περιοχή του.

Αχιλλέας Μπέος: Τεράστιο πρόβλημα υδροδότησης

Ο δήμαρχος Βόλου επισημαίνει με μεγάλη σοβαρότητα ότι, αν και τα ντοκιμαντέρ προσπαθούν να αποτυπώσουν τον όγκο της καταστροφής, η πραγματική κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε.

Advertisement

Αναφέροντας την επίμονη ανάγκη για λύσεις, ο δήμαρχος περιγράφει το κύριο πρόβλημα ως την υδροδότηση και αναφέρει ότι η αποκατάσταση των ζημιών θα απαιτήσει πολλές μέρες, ακόμα και 15-20, για να επιτευχθεί.

Οι υδραυλικοί αγωγοί, σημειώνει, έχουν υποστεί πλήρη καταστροφή, καθώς έχουν γίνει ολοσχερώς “κομμάτια”.

Advertisement

Ο δήμαρχος του Βόλου αναφέρει ότι βρίσκεται προσωπικά στην περιοχή με την κυβερνητική αποστολή που καταγράφει τις ζημιές και εκφράζει την προθυμία του να προσφέρει τον μισθό του για 6 μήνες, με σκοπό να συμβάλει στην αποκατάσταση των έργων ανοικοδόμησης.

Advertisement

Ζητά να μην αναβληθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές:

Τέλος, αναφέρει ότι έχει ζητήσει από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να μην αναβληθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς επιθυμεί να υποβληθεί στην κρίση των συμπολιτών του και κατά τη διάρκεια της κρίσης που βιώνει η περιοχή του.

Advertisement