konstantinos-aggelidis-dyskolo-cheiroyrgeio-echei-o-paroysiastis-krisimes-einai-oi-epomenes-imeres-104097
09:01

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δύσκολο χειρουργείο έχει ο παρουσιαστής – Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες

09:01
Νίκη Μουλά

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πρόκειται να υποβληθεί σ’ ένα από τα πιο δύσκολα χειρουργεία μέχρι σήμερα και οι επόμενες ημέρες αναμένονται κρίσιμες, σύμφωνα με τη σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη.

Το κρίσιμο χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Advertisement

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, από την πρώτη ημέρα μέχρι σήμερα, μίλησε στη Σπυριδούλα Τριάντου και την εφημερίδα “On Time” για την επέμβαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, αναφέροντας «είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις».

Advertisement

Για το λόγο αυτό, σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα κάνει τον απαραίτητο προεγχειρητικό έλεγχο. «Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος», υπογράμμισε η Εβελίνα Βαρσάμη.

Advertisement

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει δύσκολη καθημερινότητα

Η σύζυγος του παρουσιαστή είναι αισιόδοξη και πιστεύει ότι μ’ αυτόν τον τρόπο δίνει δύναμη και στον ίδιο. «Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω» σημειώνει, αποκαλύπτοντας πως η καθημερινότητα παραμένει δύσκολη για τον Κωνσταντίνο. «Είναι πολλά αυτά που δε σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δε σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν».

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το προτελευταίο χειρουργείο που θα κάνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, με το τελευταίο να έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο. «Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη» κατέληξε η Εβελίνα Βαρσάμη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Δεκεμβρίου 2017, ο αγαπημένος παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του, όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Advertisement

Κωνσταντίνος Αγγελίδης και Εβελίνα Βαρσάμη