kyria-me-k-kefalaio-odokatharistria-vrike-kai-paredose-amesa-portofoli-me-490-eyro-sti-thessaloniki-221727
18:17

Κυρία με Κ κεφαλαίο: Οδοκαθαρίστρια βρήκε και παρέδωσε άμεσα πορτοφόλι με 490 ευρώ στη Θεσσαλονίκη

18:17
Έλενα Θάνου

Η οδοκαθαρίστρια Δέσποινα Στρογγύλη είναι η υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Καλαμαριάς που βρήκε ένα πορτοφόλι που περιείχε 490 ευρώ, καθώς και προσωπικά έγγραφα και το παρέδωσε άμεσα στο κοντινό αστυνομικό τμήμα.

Οδοκαθαρίστρια βρήκε και παρέδωσε άμεσα πορτοφόλι με 490 ευρώ στη Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα, η κυρία Δέσποινα Στρογγύλη, ενώ βρισκόταν νωρίς το πρωί της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Εθνικής Αντιστάσεως, εντόπισε πορτοφόλι, το οποίο και παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη στις αρμόδιες αρχές, που με τη σειρά τους ειδοποίησαν την κάτοχο για να το παραλάβει.

Advertisement

Θεσσαλονίκη: Όλοι είναι υπερήφανοι για το ήθος της οδοκαθαρίστριας

Η δημοτική αρχή της Καλαμαριάς και η αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης συγχαίρουν την εργαζόμενη του δήμου και δηλώνουν υπερήφανοι για το ήθος και την ακεραιότητα του συνόλου των υπαλλήλων.

Και άλλο -ανάλογο περιστατικό- σε δήμο της Θεσσαλονίκης

Το προηγούμενο διάστημα, ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα του δήμου Νεάπολης-Συκεών στη Θεσσαλονίκη βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι που περιείχε 1.500 ευρώ.

Advertisement

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, πρόκειται για τον 44χρονο Παντελή Χουρίδη, o οποίος, ενώ παραλάμβανε τον εξοπλισμό του και πριν αρχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του βρήκε ένα πορτοφόλι και χωρίς να το σκεφθεί δεύτερη φορά το ανέφερε στους προϊσταμένους του.

Advertisement

Από την ταυτότητα που περιείχε διαπιστώθηκε ότι το πορτοφόλι ανήκε σε δημότη, οπότε ο κ. Χουρίδης με τη βοήθεια του επόπτη το παρέδωσε αμέσως στον ιδιοκτήτη του.

Advertisement