eklepsan-to-paidi-moy-o-pappoys-amp-038-i-giagia-einai-synenochoi-sto-fono-toy-xespa-o-pateras-toy-6-minon-vrefoys-221336
16:22

«Έκλεψαν το παιδί μου, ο παππούς & η γιαγιά είναι συνένοχοι στο φόνο του»: Ξεσπά ο πατέρας του 6 μηνών βρέφους

16:22
Φώτης Γαλανόπουλος

Ο πατέρας του 6 μηνών βρέφους  υποβάλλει μήνυση κατά της 37χρονης γυναίκας και των γονιών της, κατηγορώντας τους ότι του απήγαγαν το παιδί και ότι όλοι είναι συνένοχοι.

Σε δημοσίευμα του Thesstoday αναφέρεται πως σήμερα, ο καταγγέλλων κατηγορεί την 37χρονη γυναίκα και τους συγγενείς της για παράνομη απόσπαση του παιδιού από την οικογένειά του και παράνομη ταφή και κηδεία, καθώς επίσης κατηγορεί ότι πραγματοποιήθηκε  παράνομη τελετή και ότι το βρέφος κλάπηκε. Ενώ ανέφερε και πως έφυγε από το σπίτι του επειδή φοβόταν ότι η σύντροφός του θα προσπαθούσε να τον σκοτώσει ενώ κοιμάται.

Advertisement

Βέροια: «Έκλεψαν το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι»

«Έκλεψαν το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι, ο παππούς… Αυτό, δεν έχω λόγια… Σαν παιδιά μου είχα και τα δυο κοριτσάκια της… Ρωτήστε όλους στο χωριό»

Advertisement

Ο πατέρας του βρέφους κατέθεσε νωρίτερα μια μήνυση εναντίον πολλών ατόμων μέσω του δικηγόρου του, Στέλιου Σούρλα. Σύμφωνα με τον κ. Σούρλα, η μήνυση απευθύνεται κατά της 37χρονης μητέρας, των γονιών της και άλλων συγγενών, με κατηγορίες εξύβρισης και απειλής σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε στην κηδεία του βρέφους.

Advertisement

Επιπλέον, ο δικηγόρος του πατέρα υπέβαλε μήνυση κατά της οικογένειας της κατηγορούμενης, ισχυριζόμενος πως οι γονείς της 37χρονης είχαν γνώση για τα ψυχολογικά προβλήματά της, αλλά δεν έκαναν τίποτα γι’ αυτά.

Ακόμη, ο πατέρας του βρέφους επεσήμανε ότι αποχώρησε από το σπίτι εξαιτίας του φόβου ότι η σύντροφός του θα τον σκοτώσει κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Advertisement

Τα όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη για το σκηνικό φρίκης που βίωσε προκαλούν ανατριχίλα.

«Άκουσα ουρλιαχτά. Την άκουγα να φωνάζει “το μωρό μου”. Κατέβηκα και βλέπω να το κρατάει αγκαλιά ξυπόλυτη, σε έξαλλη κατάσταση. Η αδερφή της ούρλιαζε στο απέναντι μπαλκόνι. Πλησιάζω να δω και τα μάγουλα του μωρού είχαν αίμα. Τα χείλη ήταν μελανιασμένα, βάζω δάχτυλα στο λαιμό να δω αν είναι ζωντανό. Το βλέμμα της ήταν απλανές. Μου λέει “δεν είναι τίποτα. Είναι βρυκόλακας. Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει”. Αμέσως έρχεται ο παππούς με την μαμά της. Δεν μας έδινε το παιδί με τίποτα. Τελικά κατάφερα εγώ να πάρω το παιδί. Το δίνω στη γιαγιά και μετά με τον παππού το πήγαν στο νοσοκομείο», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Πληροφορίες ότι η μητέρα του βρέφους αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Advertisement