nekri-xafnika-32chroni-nipiagogos-den-pige-sto-scholeio-tin-epsaxan-kai-pagosan-me-ayto-poy-antikrisan-221095
15:10

Νεκρή ξαφνικά 32χρονη νηπιαγωγός: Δεν πήγε στο σχολείο, την έψαξαν και «πάγωσαν» με αυτό που αντίκρισαν

15:10
Έλενα Θάνου

Η είδηση ότι μια 32χρονη νηπιαγωγός πέθανε ξαφνικά στο Καρπενήσι σκόρπισε θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Καρπενήσι: Νεκρή ξαφνικά 32χρονη νηπιαγωγός

Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής (12/1), όταν η νηπιαγωγός δεν εμφανίστηκε στο σχολείο της και οι συνάδελφοί της ανησύχησαν. Αρχικά την αναζήτησαν στο τηλέφωνο και καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, την έψαξαν στο σπίτι, όπου έμενε.

Advertisement

Δυστυχώς, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport, οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο, καθώς εντόπισαν την 32χρονη νεκρή.

Νεκρή ξαφνικά 32χρονη νηπιαγωγός: Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας, που φαίνεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Όλα δείχνουν ότι η 32χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια, πιθανότητα στον ύπνο της.

Advertisement

Πάντως, από το Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου, που πραγματοποιεί την προανάκριση για την υπόθεση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να διευκρινιστεί η αιτία θανάτου της νηπιαγωγού.

Advertisement

Η 32χρονη νηπιαγωγός εργαζόταν ως αναπληρώτρια στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Η άτυχη γυναίκα καταγόταν από την Αλεξανδρούπολη.