mama-s-agapo-poly-eisai-pleon-o-aggelos-moy-ragisan-kardies-ta-logia-tis-13chronis-koris-tis-dolofovnmenis-georgias-220847
15:22

«Μαμά σ’ αγαπώ πολύ. Είσαι πλέον ο άγγελός μου»: Ράγισαν καρδιές τα λόγια της 13χρονης κόρης της δολοφοvnμένης Γεωργίας

15:22
Έλενα Θάνου

Συντετριμμένοι και με δάκρυα στα μάτια οικογένεια, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 41χρονη Γεωργία σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη φέρεται να βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του συντρόφου.

Κηδεία 41χρονης Γεωργίας: «Ράγισε» καρδιές η 13χρονη κόρη της

Μάλιστα, τραγική φιγούρα η 13χρονη κόρη της Γεωργίας που έχασε τη μητέρα της σε τόσο τρυφερή ηλικία. «Μαμά σ’ αγαπώ πολύ. Είσαι πλέον ο άγγελός μου» ήταν το συγκινητικό μήνυμα που έγραφε ένα από τα στεφάνια που άφησε η 13χρονη κόρη της άτυχης Γεωργίας.

Advertisement

Τραγική φιγούρα η 13 χρονη της 41χρονης Γεωργίας

Το κορίτσι παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται, από απόσταση, ενώ στο ναό, καταφθάνουν συμμαθητές της, ώστε να της σφίξουν το χέρι και να της συμπαρασταθούν.

Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές όταν κατέφτασε η νεκροφόρα με τη σορό της αδικοχαμένης γυναίκας, με τους συγγενείς της να φωνάζουν για τον άνθρωπό τους. Την ίδια ώρα, σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 39χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement

Advertisement