mitera-7chronis-anastasias-eychomai-toy-chronoy-tetoia-mera-na-vlepo-pali-to-chamogelo-soy-107419
12:55

Μητέρα 7χρονης Αναστασίας: «Eύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να βλέπω πάλι το χαμόγελο σου»

12:55
Χριστίνα Προφαντή

Η Αναστασία Τριανταφυλάκη δίνει μάχη για τη ζωή της στο εξωτερικό, αφού διαγνώστηκε με μία σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και η μητέρα της, αδελφή της Έρρικας Πρεζεράκου, έκανε μία ανάρτηση στο facebook, ανήμερα της Γιορτής της Γυναίκας.

Advertisement

Η 7χρονη Αναστασία Τριανταφυλάκη, πριν λίγους μήνες, διαγνώστηκε με μια σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και με τη στήριξη του κόσμου, βρέθηκε στο Χιούστον του Τέξας προκειμένου να λάβει μια πολύ εξειδικευμένη θεραπεία που μπορεί να της χαρίσει το προβάδισμα στον δύσκολο αγώνα της με την επάρατη νόσο.

Advertisement

Η θεραπεία της Αναστασίας Τριανταφυλάκη πηγαίνει πολύ καλά σύμφωνα με την Έρρικα Πρεζεράκου

Advertisement

Από την αρχή της περιπέτειάς της, στάθηκαν δίπλα στην Αναστασία Τριανταφυλάκη οι γονείς, οι φίλοι και οι συγγενείς της, ενώ πρόσφατα μάθαμε από την θεία της Έρρικα Πρεζεράκου πως η θεραπεία της, παρόλο που έχει ακόμη πολύ και δύσκολο δρόμο μπροστά της, πηγαίνει καλά.

Οι ευχές στην Αναστασία Τριανταφυλάκη από τη μητέρα της στο facebook

Advertisement

Εχθές η μητέρα της, με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας, δήλωσε σε ανάρτησή της στο προφίλ της στο Facebook πόσο πολύ θαυμάζει την κόρη της και της εύχεται του χρόνου τέτοια μέρα να ξαναδεί το χαμόγελό της:

«Αυτό το πλάσμα, χωρίς να είναι ακόμη γυναίκα, έχει καταφέρει να έχει τον θαυμασμό μου όσο καμία άλλη γυναίκα στον κόσμο. Διότι διαχειρίζεται αυτό που της συμβαίνει με αγάπη και δύναμη και γι’ αυτό και πιστεύω τόσο πολύ σε αυτήν. Κοριτσάκι μου πεντάμορφο και γλυκό εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να βλέπω πάλι το πανέμορφο χαμόγελο σου…».

Advertisement