mpesy-malfa-dakryse-ston-aera-tis-ekpompis-amp-8211-amp-8220-den-mporo-na-anapneyso-amp-8221-108974
14:11

Μπέσυ Μάλφα: Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής – “Δεν μπορώ να αναπνεύσω”

14:11
Νίκη Μουλά

Η Μπέσυ Μάλφα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” και δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη φόρτισή της για όλα όσα συμβαίνουν με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, τις τελευταίες εβδομάδες.

Μπέσυ Μάλφα: “Εκείνο όμως που με παραλύει, είναι η παιδοφιλία”

Advertisement

Η ηθοποιός, στο ξεκίνημα της κουβέντας είπε: «Έχω πέσει πάρα πολύ, αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι πολύ ταραγμένη, αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι έρχεται ένα φως και ότι πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε γι’ αυτό. Είναι σοκαριστικά όλα. Εκείνο όμως που με παραλύει, είναι η παιδοφιλία. Ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη».

Advertisement

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού αν έχει βιώσει παρόμοιο περιστατικό παρενόχλησης ή ψυχολογικής βίας, με αφορμή τις καταγγελίες, η Μπέσυ Μάλφα απάντησε: «Η απάντηση είναι: όχι, ναι, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να σου το πω, να στο πω αύριο, μπορεί να το πάρω στον τάφο μου. Δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι αυτοί που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν».

Advertisement

Τα δάκρυα στα μάτια της Μπέσυς Μάλφα

Τα μάτια της ηθοποιού γέμισαν από δάκρυα και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά δευτερόλεπτα ώστε να βρει το κουράγιο να συνεχίσει τη συνέντευξη.

Advertisement