ezise-to-thayma-vgike-nikitis-meta-apo-48-meres-sti-meth-o-voyleytis-toy-pasok-109026
22:34

Έζησε το θαύμα: Βγήκε νικητής μετά από 48 μέρες στη ΜΕΘ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

22:34
News_Room

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Ύστερα από 65 μέρες νοσηλείας, εκ των οποίων οι 48 ήταν στη ΜΕΘ, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της βουλής, Λεωνίδας Γρηγοράκος, βγήκε νικητής.

Κατάφερε να νικήσει και έστειλε το δικό του μήνυμα ζωής

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, νίκησε τον κορωνοϊό και επέστρεψε πιο δυνατός, στέλνοντας το δικό του μήνυμα ζωής στους ασθενείς που δοκιμάζονται.

Advertisement

Ο «Βηματοδότης» μετέφερε τα ευχάριστα νέα για τον κ. Γρηγοράκο: Μετά από 65 ημέρες νοσηλείας (εκ των οποίων οι 48 στις ΜΕΘ) ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σωτηρία»

Το μήνυμα του Λεωνίδα Γρηγοράκου

«Ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου, την καθηγήτρια Αντωνία Κουτσούκου και το προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό) της Πανεπιστημιακής ΜΕΘ στο “Σωτηρία”, για την άριστη περίθαλψη τους δύο μήνες της νοσηλείας μου. Δεν υπάρχουν λόγια να τους ευχαριστήσω», δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΠαΣοΚ.

Advertisement

«Οι άνθρωποι αυτοί -υπογράμμισε- είναι ήρωες. Ήταν μια μακρά και δύσκολη νοσηλεία. Το ΕΣΥ ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις αυτές. Έχοντας πίστη στο Θεό μπόρεσα και το ξεπέρασα. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται να έχουν καλή έκβαση. Να γίνουν γρήγορα καλά!»

Advertisement

Στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα κινητικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν εξαιτίας της πολυήμερης νοσηλείας του στην εντατική.

Λεωνίδας Γρηγοράκος

Advertisement