stefanos-chios-amp-8211-syllipsi-amp-8220-den-einai-diko-moy-to-makeleio-ego-apla-grafo-arthra-me-symvasi-ergasias-109118
08:55

Στέφανος Χίος – Σύλληψη: “Δεν είναι δικό μου το Μακελειό, εγώ απλά γράφω άρθρα με σύμβασή εργασίας

08:55
Νίκη Μουλά

Ο Στέφανος Χίος θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο για να δικαστεί το πρωί της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου, μετά τη σύλληψή του την προηγούμενη μέρα.

Ο Στέφανος Χίος συνελήφθη, μετά την ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας, για το αδίκημα της παραβίασης του νόμου περί ασέμνων, την οποία παρήγγειλε το πρωί της Δευτέρας, στις αστυνομικές αρχές, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Advertisement

Αιτία της αυτεπάγγελτης εισαγγελικής παρέμβασης ήταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Advertisement

Advertisement

Στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας το απόγευμα της ίδιας μέρας και ακολούθως μεταφέρθηκε εκ νέου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ όπου και πέρασε το βράδυ.

Ο Στέφανος Χίος δεν είναι υπεύθυνος της εφημερίδας και της ιστοσελίδας

Advertisement

Σύμφωνα με τον ίδιο και τμήμα της απολογίας του που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα makeleio.gr, δεν είναι ο υπεύθυνος της εφημερίδας και της ιστοσελίδας «Μακελειό», της οποίας το πρωτοσέλιδο, αλλά και το βίντεο που το διαφήμιζε, προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Στέφανος Χίος αυτόφωρο

Advertisement