nea-smyrni-tessera-vinteo-grothia-sto-stomachi-me-xylodarmoys-politon-apo-astynomikoys-107227
21:15

Νέα Σμύρνη: Τέσσερα βίντεο «γροθιά στο στομάχι» με ξυλοδαρμούς πολιτών από αστυνομικούς

21:15
News_Room

Νέα Σμύρνη – βίντεο ξυλοδαρμών: Υπάρχουν βίντεο που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες και δείχνουν το άγριο πρόσωπο της αστυνομίας. Προσοχή, τα βίντεο περιέχουν σκληρές εικόνες!

Νέα Σμύρνη – βίντεο ξυλοδαρμών: Τέσσερα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Κλωτσιά στο στομάχι

Στο πρώτο συγκλονιστικό βίντεο φαίνονται αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ να ορμάνε σε κατάστημα και να χτυπάνε άγρια ένα άτομο το οποίο ακούγεται να φωνάζει καθαρά «δεν έκανα κάτι». Τον βγάζουν έξω από το κατάστημα, τον γονατίζουν με τα χέρια πίσω και ακούγεται ο γδούπος από κλωτσιά στο στομάχι που του δίνει αστυνομικός με την αρβύλα του!

Advertisement

Advertisement

Τον πάτησαν με μηχανάκι

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ο επικίνδυνος εμβολισμός πολίτη από μηχανάκι της ομάδας ΔΡΑΣΗ που τον χτυπάει με δύναμη από πίσω. Μάλιστα ο οδηγός της μηχανής ουρλιάζει σε άλλους αστυνομικούς «πιάστον»!

Νέα Σμύρνη – βίντεο ξυλοδαρμών: Όρμησαν όλοι εναντίον ενός

Στο τρίτο βίντεο φαίνονται ομάδα ΔΙΑΣ και ΔΡΑΣΗ να έχουν αφήσει τις μηχανές τους, να τρέχουν προς το μέρος πολίτη τον οποίο στη συνέχεια όλη μαζί σαν «αγέλη» τον ξυλοκοπούν, ενώ άλλοι αστυνομικοί απομακρύνουν οποιους πλησιάζουν στο συμβάν ή που καταγράφουν τις ενέργειές τους.

“Άστε κάτω το παιδί ρε”

Στο τέταρτο βίντεο άνδρες της ΔΡΑΣΗ ορμάνε σε είσοδο πολυκατοικίας και αρπάζουν νεαρό τον οποίο σέρνουν στο οδόστρωμα. Στη συνέχεια πάνω από 5 με 6 άτομα τον ξυλοκοπούν υπό τις οργισμένες φωνές των κατοίκων που τους φωνάζουν «άστε κάτω το παιδί ρε»!

Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού

Από τις άγριες συμπλοκές της χθεσινής βραδιάς στη Νέα Σμύρνη τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο 401, η ζωή του ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τραυματίας αστυνομικός