nikos-chardalias-apo-thayma-den-kataferate-na-echete-nekro-amp-8211-vinteo-ntokoymento-apo-tin-empristiki-epithesi-81390
10:40

Νίκος Χαρδαλιάς: «Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό» – Βίντεο ντοκουμέντο από την εμπρηστική επίθεση

10:40
Χριστίνα Προφαντή

Ο Νίκος Χαρδαλιάς πριν λίγη ώρα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανεβάζοντας ένα βίντεο που δείχνει καρέ καρέ την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στα μαγαζιά της συζύγου του στο Βύρωνα, ένα γυμναστήριο και ένα μαγαζί με παιδικά ρούχα.

Νίκος Χαρδαλιάς – «Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό!»

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη & Διαχείρισης Κρίσεων και η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, προσερχόμενοι χθες στο σημείο, έκαναν δηλώσεις αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Κάποια θρασίμια που αρέσκονται στο σκοτάδι και πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Τους λέμε ξεκάθαρα ότι δεν θα μας τρομοκρατήσουν. Δεν τους φοβόμαστε».

Advertisement

Σήμερα σε ανάρτησή τους δίνουν στη δημοσιότητα βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας.

Νίκος Χαρδαλιάς – Τι έγραψε στην ανάρτησή του:

Advertisement

«Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό!

Στο 2:08 από το παρακάτω βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας, ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός ! Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μιά ακόμη παράπλευρη απώλεια…

Στις δημοκρατίες κάποιοι ηρωικά θα προσπαθούν να σβήνουν φωτιές και να σώζουν ανθρώπινες ζωές ενώ εσείς κρυμμένοι στο σκοτάδι και μέσα στις κουκούλες σας και στα τυφλά σας εγκληματικά σύνδρομα δεν θα διστάζετε να τις θυσιάσετε.

Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε..»

Advertisement

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Advertisement