o-mpampas-molis-skotose-ti-mama-dolofonise-ti-38chroni-mprosta-sta-paidia-tis-sokarei-to-tilefonima-tis-koris-204606
19:27

«Ο μπαμπάς μόλις σκότωσε τη μαμά»: Δολοφόνησε τη 38χρονη μπροστά στα παιδιά της, σοκάρει το τηλεφώνημα της κόρης

19:27
Ορφέας

Ένα τραγικό συμβάν σοκάρει το Μιζούρι των ΗΠΑ, όπου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μπροστά στα τρία παιδιά της, ηλικίας 14, 12 και 7 ετών, μια 38χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συντρόφου της.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Η Τζαμέκα Γουίλιαμς ετοιμαζόταν για μια βραδινή έξοδο, όταν ο σύντροφός της και πατέρας δύο εκ των παιδιών της, της επιτέθηκε με πυροβολισμό, τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Το φρικτό σκηνικό αποκαλύφθηκε μέσω τηλεφώνου, όταν η 14χρονη κόρη της Γουίλιαμς ενημέρωσε τη θεία της λέγοντας: “Ο πατέρας μου μόλις σκότωσε τη μαμά.”

Advertisement

Μετά την επίθεση, ο δράστης, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αυτήν τη στιγμή αναζητείται από τις αρχές.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η 38χρονη και ο δράστης είχαν εντάσεις πριν το φονικό περιστατικό. Συγγενείς του θύματος αναφέρουν ότι η σχέση τους είχε πολλές αντιφάσεις, ξεκινώντας από τη σχολική εποχή τους.

Advertisement

Ένας συγγενής της 38χρονης δήλωσε: ‘Όταν την παρατηρούσε να ισιώνει τα μαλλιά της και να προετοιμάζεται για την έξοδό της, της είπε: “Σήμερα δεν πρόκειται να φύγεις πουθενά,” προτού την επιτεθεί με πυροβολισμό που τελικά της στοίχισε τη ζωή.'”

Ακολουθούν φωτογραφίες:

Advertisement