amp-8220-pige-o-gios-moy-na-tin-travixei-alla-amp-8221-sokaroyn-oi-martyries-gia-tin-38chroni-poy-apanthrakothike-sto-i-ch-173284
23:20

“Πήγε ο γιος μου να την τραβήξει, αλλά..”: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 38χρονη που απανθρακώθηκε στο Ι.Χ.

Θάνατος 38χρονης: Κλονισμένη η τοπική κοινωνία στην Κατερίνη, μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε η 38χρονη Βέρα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της με αυτόν τον τρόπο.

Θάνατος 38χρονης: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 38χρονη που απανθρακώθηκε σε αυτοκίνητο

To απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουλίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για κατάσβεση φωτιάς σε όχημα με επιβάτη επί της οδού Φαρμάκη στην Κατερίνη. Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά για την 38χρονη.

Advertisement

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Mega: «Η απόσταση στα 50 – 60 μέτρα μέσα στον καπνό, σταμάτησε εδώ, χτυπάει στον κάδο όπως βλέπετε εκεί, ανοίγει η πόρτα του οδηγού, τρέχει ο γιος μου να την τραβήξει τη γυναίκα κι εκείνη την ώρα έγινε το παρανάλωμα δυστυχώς».

Advertisement

Όταν οι πυροσβεστικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη σβήσει, ωστόσο μέσα σε αυτό βρήκαν την 38χρονη γυναίκα απανθρακωμένη.

Advertisement

«Προσπάθησαν τα παιδιά να την τραβήξουν αλλά το αυτοκίνητο είχε ήδη πάρει φωτιά», τόνισε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

«Δεν είχε παρουσιάσει πρόσφατα κάποια βλάβη το ΙΧ», λέει ο πατέρας της 38χρονης.

Η άτυχη γυναίκα αφήνει πίσω της τρία παιδιά, οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Advertisement

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:

Η κλήση στην πυροσβεστική

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποιήθηκαν, η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για κατάσβεση πυρκαγιάς σε όχημα επί της οδού Φαρμάκη. Όταν όμως οι πυροσβέστες κατέφθασαν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη κατασβεστεί και εντός του οχήματος βρέθηκε απανθρακωμένο άτομο. Από τις εικόνες του οχήματος φαίνεται η φωτιά να εκδηλώθηκε στη θέση του οδηγού. Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα, ενώ άμεσα έφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής με πυροσβεστικό όχημα για να σβήσουν τη φωτιά. Για την 38χρονη γυναίκα όμως ήταν ήδη αργά.

Λίγο αργότερα έφθασαν οι συγγενείς της οδηγού και την αναγνώρισαν, με μάρτυρες να περιγράφουν τον φρικιαστικό τρόπο με τον οποίο «έσβησε» η γυναίκα.

Advertisement