afise-simeioma-ekleise-to-sait-toy-chathike-apo-pantoy-mystirio-me-tin-exafanisi-toy-dimosiografoy-fragkiskoy-softa-172749
15:09

Άφησε σημείωμα, έκλεισε το σάιτ του, χάθηκε απο παντού: Μυστήριο με την εξαφάνιση του δημοσιογράφου Φραγκίσκου Σοφτά

15:09
Ορφέας

Η οικογένεια του γνωστού δημοσιογράφου, Φραγκίσκου Σοφτά, βρίσκεται αναστατωμένη και απελπισμένη μετά την ανησυχητική εξαφάνισή του από την περασμένη Παρασκευή, καθώς μία ολόκληρη εβδομάδα έχει περάσει χωρίς να υπάρχουν νέα για την τύχη του. Η εξαφάνιση ανακοινώθηκε αμέσως στις αρχές της Αστυνομίας, αναζητώντας τα ίχνη του δημοσιογράφου, αλλά παρά τις προσπάθειες, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του.

Οι φόβοι για τη ζωή του Φραγκίσκου αυξάνονται καθώς περνάει ο χρόνος, και η οικογένειά του διανύει μια περίοδο ανυπομονησίας και ανασφάλειας. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να συμβαίνει και πώς βρίσκεται αυτή την στιγμή ο αγαπημένος δημοσιογράφος.

Advertisement

Advertisement

Φραγκίσκος Σοφτάς: Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες από το kavalapost.gr, ο γνωστός δημοσιογράφος Φραγκίσκος Σοφτάς πρόσφατα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και αυτό φαίνεται να είχε έντονο αντίκτυπο στην ψυχολογική του κατάσταση. Αναφέρεται πως είχε αφήσει ένα σημείωμα προς την οικογένειά του με έκκληση να μην τον αναζητήσουν, υπονοώντας πιθανότητα αυτοκτονίας.

Advertisement

Ο Φραγκίσκος Σοφτάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είχε διαγράψει μια αξιοπρόσεκτη πορεία στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και της επικοινωνίας. Από το 2004, είχε μετακομίσει με την οικογένειά του στη Νικήσιανη, που ανήκει στον Δήμο Παγγαίου, στην περιοχή της Καβάλας. Εκεί, διατηρούσε και επιμελούνταν την ιστοσελίδα paggaionet.gr, δίνοντας τη φωνή του σε τοπικά θέματα και γεγονότα.

Βρέθηκε μόνο το αυτοκίνητο του

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε στο Λαύριο, αλλά από τότε δεν έχουν προκύψει νέα για την τύχη του. Η εξαφάνισή του έχει συγκλονίσει τόσο τους φίλους και συναδέλφους όσο και την οικογένειά του, που αντιμετωπίζουν μεγάλη ανησυχία και ανασφάλεια. Ο Φραγκίσκος φαίνεται να είχε πρόσφατα αποσύρει τον ιστότοπό του από το διαδίκτυο, αναρτώντας μόνο τρεις μυστηριώδεις λέξεις: «Ο κύκλος έκλεισε», προτού εξαφανιστεί.

Μήνυμα στο σάιτ του: «Ο κύκλος έκλεισε»

Advertisement

Η υπόθεση αποτελεί μυστήριο και παραμένει υπό έρευνα από τις αρχές. Φίλοι και συνάδελφοι εκφράζουν την συμπαράστασή τους στην οικογένειά του και ελπίζουν σε θετικές εξελίξεις.