oikogeneiaki-tragodia-sti-messinia-dolofonise-ti-mitera-toy-kai-meta-prospathise-na-aytoktonisei-51067
16:11

Οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσηνία: Δολοφόνησε τη μητέρα του και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

16:11
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Δολοφονία στη Μικρή Μαντίνεια: Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της Μικρής Μαντινείας, μετά την είδηση ότι ένας 52χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε την 86χρονη μητέρα του, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Δολοφονία στη Μικρή Μαντίνεια: Το χρονικό του εγκλήματος

Το βράδυ της Δευτέρας 2 Ιουλίου, ο 52χρονος δράστης, ο οποίος έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα της χώρας, έβαλε φωτιά στο σπίτι που διέμενε με την ηλικιωμένη μητέρα του. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς και της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί παρέμειναν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αφού γνώριζαν το ιστορικό του θύτη.

Advertisement

Οι αστυνομικοί καλούσαν τον 52χρονο να βγει από το σπίτι και να τους ακολουθήσει για να λήξει το συμβάν, όμως εκείνος δεν ήθελε και «ταμπουρώθηκε». Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν για ώρες, παρουσία εισαγγελέα, όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι πάρθηκε η απόφαση να εισβάλουν στο εσωτερικό του σπιτιού, όταν ακούστηκαν φωνές.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, αντίκρισαν την ηλικιωμένη γυναίκα μαχαιρωμένη στο λαιμό και μέσα στα αίματα. Ο 52χρονος γιος, όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με μαχαίρι. Στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν μάνα και γιο, με τον γιο να νοσηλέυεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Advertisement

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Μαντίνεια

Advertisement

Μαντίνεια

Μαντίνεια

Μαντίνεια

Advertisement

Μαντίνεια

Μαντίνεια