petros-filippidis-klamata-kai-fones-apo-ti-gynaika-toy-mechri-teloys-mazi-tha-pethanoyme-mazi-53261
10:39

Πέτρος Φιλιππίδης: Κλάματα και φωνές από τη γυναίκα του – «Μέχρι τέλους μαζί, θα πεθάνουμε μαζί»

10:39
Νίκη Μουλά

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν περίμενε την ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως, για την προφυλάκισή του, για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dikastikoreportaz.gr, ο ηθοποιός συνοδευόταν από τη σύζυγό και τον γιο του, ενώ η είδηση της απολογίας του δεν έγινε αντιληπτή από τους δημοσιογράφους, μέχρι τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση να κριθεί προφυλακιστέος.

Advertisement

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Πέτρος Φιλιππίδης, μέσω υπομνήματος, αρνήθηκε τις κατηγορίες και όλα όσα του προσάπτουν οι καταγγέλλουσες και ισχυρίστηκε ότι οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας τους.

Advertisement

Advertisement

Η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη

Advertisement

Η απολογία που ξεκίνησε λίγο μετά τις 7.30 το πρωί και ολοκληρώθηκε περίπου στη 1.30 το μεσημέρι, ενώ με αρκετή καθυστέρηση, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, εισαγγελέας και ανακρίτρια, μετά από διάσκεψη μίας ώρας, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Έκριναν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ύποπτος φυγής και διάπραξης νέων παρόμοιων αδικημάτων, καθώς από το υλικό της δικογραφίας, τις μαρτυρίες, αλλά και υποθέσεις οι οποίες έχουν πλέον παραγραφεί, προέκυψε ότι χρησιμοποιούσε το «όνομά» του στον καλλιτεχνικό χώρο για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις, ενώ σε περιπτώσεις που τα φερόμενα θύματά του αρνούνταν να τον ικανοποιήσουν, ακολουθούσε εκδικητική πολιτική με το να τις αποκλείει από δουλειές.

Advertisement

Πως αντέδρασαν ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, στο άκουσμα της προφυλάκισης, ο Φιλιππίδης ξέσπασε σε κλάματα και φώναζε «γιατί μου το κάνετε αυτό; Τι έφταιξα; Τι σας έχω κάνει;», ενώ σε λυγμούς ξέσπασε και η σύζυγός του και φώναζε «μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί».

Πηγή: Thecaller.gr